Es va comptar amb Felipe Medina, representant de la distribució, qui va avançar dades d’una recent enquesta als consumidors sobre consum de carn de porc i la feina a fer per canviar la imatge d’aquesta carn. També es va debatre sobre com posar en valor les pràctiques més sostenibles que va adoptant la producció. Susana Rivera, responsable de qualitat de Cooperativas Agro-alimentarias, va exposar les diferents opcions de certificació.
Jordi Baliellas, veterinari que col·labora amb Interporc, va explicar les accions d’altres països de la UE per reduir els antibiòtics, qüestió que s’abordarà de manera específica en una propera jornada i sobre la qual tothom va estar d’acord en què és un tema cabdal a treballar.
Pablo Bernardos, del MAPAMA, va fer una exposició de la situació del sector i els motius que porten a modificar el Reial decret d’ordenació porcina. Finalment, el director de Cooperativas Agro-alimentarias, Agustín Herrero, va explicar les novetats de la Llei d'Integració Cooperativa i la legislació que afecta les organitzacions de productors, atès que són opcions a considerar per part de les cooperatives.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...
Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...
Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...
La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h