Amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta va organitzar el passat 5 de març, a Barcelona, una jornada professional de tast d’oli d’oliva.
En aquesta sessió, dirigida per un membre del Panell de Tast Oficial d’Olis de Catalunya, es van valorar organolèpticament tres olis de diferents categories: dos d’ells de la DOP Terra Alta corresponents a la varietat empeltre i un tercer que era un oli d’oliva refinat. L’objectiu era fer evidents les diferències entre ells destacant els atributs positius de l’oli verge extra.
La jornada va servir per donar a conèixer a un col·lectiu de prescriptors, com són els sommeliers, les particularitats i característiques de l’oli produït a la Terra Alta així com les propietats i beneficis del consum de l’oli verge extra.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h