El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Ramon Sarroca, ha participat, avui, en la primera jornada del Tercer Congrés Català de la Cuina que ha tingut lloc a la ciutat de Lleida. Ramon Sarroca ha destacat el valor dels productes alimentaris com a fonament de la cuina i la gastronomia catalanes i ha remarcat el paper dels productors i del cooperativisme en la transformació i la comercialització del producte que arriba al consumidor final, sigui a través de la restauració, les agrobotigues o la distribució comercial.
Finalment, ha plantejat reptes de futur com l’aproximació entre la restauració i els productors, mitjançant el cooperativisme, per tal de reforçar els vincles de la cultura gastronòmica del país amb el producte, l’esforç del productor i el seu paper en la cura dels paisatges.
En el congrés, també han participat xefs amb estrella Michelin, com el lleidatà Joel Castanyé i el francès Jean Louise Neichel.
La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...
Recentment la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha celebrat la reunió de les cooperatives de la Branca de Fruita Seca a...
Josep Pere Colat, cap de branca de fruita seca de la Federació Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat reelegit president del Consell...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora positivament la publicació de l’ordre d’ajuts del Departament d’Acció...
La Federació de Cooperatives de Catalunya (FCAC) ha celebrat, a l’Antic Pòsit de la Confraria de Pescadors de Tarragona, la reunió de les...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra partidària de no ampliar la superfície que ocupa l’aeroport d’El Prat amb...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h