Formació i Desenvolupament de Persones

 

 

Assessorament i planificació de la formació

Informació, orientació i resolució de dubtes en matèria de formació per facilitar, a l’empresa cooperativa, la planificació de les activitats.

Detecció de necessitats formatives

Identificació i categorització de les necessitats formatives de tots els membres de l’organització amb la finalitat de millorar les seves competències professionals, tècniques i transversals.

Elaboració de Plans de Formació

Organització de la formació, planificació de les activitats a realitzar i proposta de solucions a les diferents casuístiques.

Formació a mida de l’empresa

Disseny d’una formació especialitzada i personalitzada, adaptada als objectius de l’organització i amb la finalitat de resoldre unes necessitats concretes.

Formació e-learning, mixta i presencial

Aposta per tres modalitats de formació: e-learning (utilització de noves tecnologies), presencial (a les instal·lacions de l’entitat) i mixta (combinació d’e-learning i presencial).

Formació subvencionada i formació amb certificació oficial

Gestió de subvencions per a una formació sense cost, amb possibilitat d’aconseguir certificacions oficials i/o de professionalitat.

Gestió de formació bonificada

Assessorament i gestió del crèdit anual de les empreses per finançar la formació dels treballadors, amb l’avantatge de recuperar el cost total o parcial de la formació realitzada.

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x