Vine al Saló Hispack GRATIS amb la FCAC

Hispack&Bta és el saló de referència del mercat de l’embalatge i una de les majors plataformes d’innovació i negoci d’Europa per al sector de l’alimentació. Es celebra del 21 al 24 d’abril al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.

Hispack ofereix una oportunitat única de conèixer el cicle de vida del packaging en un  saló que engloba tota la cadena de valor, des dels ingredients fins a l’embalatge final passant pel procés alimentari.

 • 1.200 empreses expositores de 36 països.
 • 35.000 visitants professionals de 85 països.
 • 97.000 m2 de superfície expositora.


La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha arribat a un acord amb Hispack per oferir-te la possibilitat de relacionar-te amb els millors professionals del sector a les diferents àrees temàtiques, com la Premiumpack, una nova àrea exclusiva que concentra tota l'oferta relacionada amb el “packaging premium”.

Els embalatges Premium per alimentació són aquells que comuniquen els valors de local i autèntic, una tendència que creua fronteres i que propicia l’exportació dels nostres productes.

Et convidem a formar part d’aquesta gran experiència. Dóna a conèixer el teu producte, sense cost extra, amb una de les dues opcions que t’oferim.
 

Si vols participar-hi, omple aquest breu qüestionari. Així de fàcil!

 

Exposa el teu producte a la Zona Premium

Vols que el treu producte el vegin fins a 35.000 professionals?

El Saló ha creat una àrea dedicada exclusivament a l’embalatge Premium, on s’exposarà el teu producte i se li donarà un valor extra. Es crearan espais amb recorregut perquè tots els visitants puguin conèixer el teu producte, el teu embalatge i la teva cooperativa.

QUÈ HI GUANYES?

 • Presencia a la fira sense cap cost per a la cooperativa.
 • Coneixement del teu producte per més de 35.000 professionals.
 • Imatge de marca.
 • Notorietat a nivell nacional i internacional.
 • Moviment del producte cara als socis de la cooperativa.
 • Difusió de les cooperatives participants a la revista AGROactivitat.

REQUISITS:

 • Enviament d’1 unitat de cada producte que consideris interesant per exposar (màxim: 3 productes diferents).

La FCAC s’encarrega de tota la resta: contacte amb Hispack, posicionament del producte en un lloc visible, preparació de les fitxes de cada producte, difusió de l’acció promocional als mitjans de comunicació, etc.

 

Tast de productes a la Zona Networking

El Saló Hispack disposa de zones d’intercanvi de contactes i experiències perquè els visitants presentin els seus productes i comparteixen bones practiques en un ambient relaxat.

Són espais on els professionals estan oberts a conèixer nous productes i nous embalatges, i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya hem aconseguit que els productes cooperatius es puguin degustar en aquesta Zona Networking.

QUÈ HI GUANYES?

 • Promoció dels teus productes a la fira sense cost per extra a la cooperativa.
 • Internacionalització: els participants de la Zona Networking podran tastar el teu producte i potser el troben interesant i volen apostar per comercialitzar-lo a la seva comunitat autònoma o el seu país.
 • Moviment del producte cara als socis de la cooperativa.
 • Difusió de les cooperatives participants mitjançant la revista AGROactivitat.

REQUISITS

 • Enviament dels productes que considereu interesants per tastar. És molt important que es tracti de productes que no requereixin manipulació.

La FCAC s’encarrega de vetllar perquè el producte tingui la màxima repercussió possible.

 

Entra al Saló Hispack gratis

Acredita’t gratuïtament a través del web www.hispack.com amb el codi exclusiu per a les cooperatives sòcies de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya: CNEXBDLV

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x