ImpliCA'T, consumeix productes de la nostra terraEl nostre compromís amb els aliments de casa

Des de l’any 2009 i amb l’objectiu de donar a conèixer i valorar el productes de les cooperatives agràries catalanes en el seu entorn més proper, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya impulsa la campanya “impliCA’T en el consum de productes cooperatius”.

La iniciativa coincideix amb una creixent demanda social pel consum de proximitat i de qualitat, i ve a sumar esforços amb les tasques de promoció de producte de les pròpies cooperatives agràries.

Fruit d’aquesta campanya, s’han tancat acords de col·laboració amb grans cadenes de supermercats perquè obrin els seus lineals als productes cooperatius. També s’organitzen tastos a consumidors, demostracions a la restauració i degustacions de producte. A més, es participa a programes de televisió i a fires, s’organitzen sortejos i es fan col·laboracions amb mitjans de comunicació.
 

Per què consumir producte cooperatiu català?

Qualitat. Les cooperatives cuiden al màxim les matèries primeres i controlen la producció, la transformació i la comercialització dels aliments.

Del camp a la taula. Són aliments de quilòmetre zero, que garanteixen la traçabilitat i la seguretat alimentària.

Regust de tradició. Productes autèntics, en maridatge amb la tecnologia i la innovació de les empreses modernes.

Amb denominació d’origen. Avalats per distintius europeus d’origen i reconeixements a la qualitat.

Naturals i sostenibles. S’utilitzen tècniques de conreu respectuoses amb el medi ambient.

Fem país. Són indústries que generen riquesa i ocupació en el territori, evitant l’abandonament dels camps, la desertització i l’erosió.

Relació qualitat preu. Aliments saludables amb preus assequibles, perquè en el sistema cooperatiu els marges comercials beneficien els agricultors i ramaders i també els consumidors.

Confiança. Els cooperativistes són persones compromeses amb la qualitat i la bona alimentació.
 

On comprar producte cooperatiu català?

Agrobotigues. Són les botigues que les cooperatives obren en el territori amb l’objectiu d’evitar intermediaris i promoure el consum de proximitat.

Online. Cada vegada més cooperatives vénen els productes mitjançant botigues virtuals o per telèfon, un servei còmode i àgil per al consumidor.

Supermercats i grans superfícies. Les cooperatives s'acostumen a identificar amb les sigles SCCL a l’etiqueta del producte.

Mercats municipals. Pregunta l’origen i la procedència dels productes.

Restaurants. Demana vins catalans i la identificació dels olis. Cada vegada més restaurants aposten pels aliments de proximitat.
 

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x