Intercooperació


Assessorament en processos de fusió, escissió, transformació d’altres entitats en societats cooperatives, constitució de cooperatives de segon grau i/o grups cooperatius, cooperatives de serveis, agrupacions d’interès econòmic. Elaboració de convenis intercooperatius i de col·laboració.

Un equip de professionals coordina els processos d’intercooperació amb la finalitat de garantir que es puguin assolir els objectius previstos.

  • Identificació, estudi i planificació estratègica dels projectes. Es propicia un espai de reflexió previ i durant el desenvolupament del procés d’intercooperació mitjançant visites d’intercanvi, jornades, cursos i conferències.
  • Suport jurídic. Assessorament en la cerca de la millor fórmula jurídica per a cada projecte empresarial, atenent a les circumstàncies específiques.
  • Planificació econòmica i financera. Elaboració d’estudis de viabilitat i assessorament financer personalitzat.
  • Gestió d’ajuts. Definició de les línies d’ajuts que poden donar suport econòmic al desenvolupament del projecte, fent especial atenció al Pla de Concentració, Intercooperació i Modernització que impulsa el Departament d’Agricultura.
  • Pla de formació. Programació d’activitats formatives per a consells rectors, socis i treballadors de les cooperatives implicades amb la finalitat d’afavorir un reciclatge professional adequat a la nova fórmula empresarial.
BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x