Pla Marc del Cooperativisme Agrari Català

La Resolució 671/VIII del Parlament de Catalunya, fruit del Ple monogràfic sobre el sector de l’any 2010, estableix que la Federació ha d’elaborar el Pla Marc del Cooperativisme Agrari Català. 

La voluntat d’aquest projecte és definir línies d’actuació per assegurar la viabilitat, el foment, la potenciació del model i la competitivitat del cooperativisme agrari, tenint com a base l’anàlisi de la situació actual. L’objectiu final és consolidar i fer créixer el model cooperatiu agrari.

Fases del projecte:

  • Diagnosi sectorial. Retrat acurat de les cooperatives agràries de Catalunya des de múltiples perspectives, tant productives com del vessant econòmic i financer, etc.
  • Reflexió estratègica. Procés de debat, amb la participació de les cooperatives, per identificar objectius claus i línies d’actuació de futur, tenint l’antecedent de la diagnosi prèvia.

Beneficiaris:

  • Les pròpies cooperatives agràries, ja que el resultat final definirà quines línies mestres haurien de guiar la seva estratègia de futur i preveure de quina manera adaptar-s’hi.
  • La Federació, ja que millorar el coneixement de les cooperatives sòcies facilitarà la identificació de les seves necessitats i permetrà prioritzar els serveis i recursos que se’ls presten, per tal de participar més eficientment en el seu futur.
  • Les administracions competents, en la mesura que proporciona elements objectius que resulten útils a l’hora de prioritzar les línies de suport i els recursos dedicats al cooperativisme agrari.
BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x