Preparació correcta de la maquinària, bateria i eines necessàries per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès
Realització de l’aprovisionament de matèries primeres per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès
Identificació de les matèries primeres necessàries per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès
Realització adequada de la pre-elaboració de matèries primeres
Coneixent i aplicació dels mètodes de conservació i emmagatzematge segons les normes de seguretat alimentària
Maneig correcte dels útils i equips de cuina necessaris per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès
Aplicació de les tècniques de cocció i preparat adequats per a realitzar elaboracions senzilles, complint les normes de manipulació d’aliments
Realització de la presentació adequada en elaboracions senzilles: plats combinats, sandwich, aperitius, tapes, torrades i canapès
Aplicació de mètodes de conservació i emmagatzematge segones les normes de seguretat alimentària
Aquest curs d'Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h