Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Tècniques d'elaboració de combinats

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes

Introducció a la cocteleria

  • Introducció al còctel.
    • Història del còctel.
    • Característiques essencials del còctel.
    • Diferència entre glop curt i glop llarg.
    • Parts fonamentals del còctel.
  • Descripció del material del bar.
    • La mise en plau.
    • Ingredients del bar.
  • Identificació dels materials i utensilis.
    • Estris per barrejar.
    • Estris especials.
    • Altres utensilis.
  • Identificació del tipus de cristalleria per a l'elaboració de còctels.
    • Tipus de copa.
    • Tipus de gots.
  • Repàs del material.
    • Neteja del lloc de treball.
    • Forma de netejar els gots i les copes.

Normes per a la preparació dels còctels i les combinacions

  • Descripció de les normes bàsiques per a l'elaboració dels còctels.
    • Normes bàsiques de la presentació.
    • Normes d’ús del got mesclador.
  • Explicació dels procediments de conservació dels productes.
    • Recepció de les matèries primeres i els productes auxiliars.
    • Tipus de productes.
    • Tècniques de conservació.
    • Relació dels diferents elements decoratius.
  • Descripció dels tipus de còctels amb begudes alcohòliques.
    • Còctels amb vodka.
    • Còctels amb ginebra.
    • Còctels amb whisky.
    • Còctels amb tequila.
  • Descripció dels tipus de còctels amb aperitius.
    • Còctels amb Jerez.
    • Còctels amb vins dolços.
  • Descripció de còctels clàssics d'aperitiu, digestius i per a qualsevol hora del dia.
    • Aperitius.
    • Còctels per a qualsevol hora del dia.
    • Còctels llargs.
  • Demostració dels tipus de còctels amb vins escumosos.
    • Còctels amb vins d'agulla.
    • Còctels amb xampany o cava.
  • Demostració dels còctels sense alcohol.
    • Còctels amb fruites.
    • Còctels amb begudes no alcohòliques.
    • Diferents talls i formes.
    • Elements decoratius.
  • Persones que vulguin treballar de barman, cambrer de bar, cambrer de barra i/o encarregat de bar-cafeteria o cap de barra.
  • Persones interessades en aprendre a fer còctels.
  • Elaborar diferents tipus de còctels utilitzant diferents processos d'elaboració, combinacions, formes de
    presentació, decoració i realització del servei d'aquestes begudes al bar.
  • Identificar els conceptes bàsics de la cocteleria per poder elaborar còctels correctament.
  • Preparar les diferents combinacions de còctels que hi ha.

Aquest curs de Tècniques d'elaboració de combinats està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Preparacions culinàries a base d'arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Presentació de bufets
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Presentació de vins i begudes
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina japonesa avançada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Baig cooking - cuina saludable
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina vegana
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Elaboració de menús
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya