Carregant web FCAC

El Celler Masroig celebra l'11a Festa del Vi Novell amb Meritxell Falgueras com a padrina de l'edició

16/11/2020
Meritxell Falfgueras, periodista, sumiller i padrina de l'edició
Meritxell Falfgueras, periodista, sumiller i padrina de l'edició © Celler Masroig
Rafel Pino, director comercial del Celler Masroig
Rafel Pino, director comercial del Celler Masroig © Celler Masroig

El Celler Masroig, amb l’objectiu de mantenir vives les tradicions, va celebrar recentment l’11a Festa del Vi Novell en format digital. La trobada, la qual es podia seguir veient al canal IGTV de @winesandthecity i que ja porta més de 1.000 reproduccions, es va poder seguir en directe des de les 20h al perfil d’Instagram del celler i de la Meritxell Falgueras, periodista, sumiller i padrina de l’edició.

La festa va comptar amb la participació de Rafel Pino, director comercial del celler; i Meritxell Falgueras, qui va reconèixer que ser padrina era una de les il·lusions de la seva vida. “Veient el vídeo de la 10a edició, on tothom es tocava i s’abraçava per celebrar el llançament del vi, penso que ja no em vull perdre cap festa més. El vi, com la vida, ha de ser una celebració i aquesta és una lliçó que m’enduc d’aquests mesos durs del 2020 en què ens han truncat la vida que ens feia feliços sense ser-ne conscients”, va afirmar Falgueras.

L’11a Festa del Vi Novell es va viure amb optimisme i emoció, animant a la gent a gaudir del moment i obrir una ampolla del vi novell, que és un cupatge amb varietats de garnatxa negra i carinyena, seleccionades de les vinyes del celler. Durant la festa es va convidar també a fer un brindis conjunt i ballar al ritme d’un llistat de Spotify amb cançons que tenen el vi novell com a protagonista, creat expressament per a l’ocasió.

“Ara que no podem fer una festa a la plaça, ens continua acompanyant el vi novell amb els seus matisos, les seves històries i un munt de sensacions. Així doncs, aixequem les copes i brindem comprometent-nos a posar el nostre granet de sorra per fer de la vida una utopia”, va exclamar Meritxell Falgueras.

Per concloure el pregó, la padrina va demanar als usuaris no deixar-se emportar per la tristesa en un any tan complicat, reivindicant també el paper de la dona durant aquests mesos. “L’any 2020 ha estat un any en femení. Conviure amb la família durant tantes hores ens ha deixat moments màgics amb els nens, però també ens ha ajudat a valorar el treball i la vida fora de la llar. Brindo per no haver de renunciar a criar els fills, ni a sortir amb els amics, ni a triomfar a la feina”.

Homenatge a la cultura i la tradició

El Celler Masroig aposta cada any per l’elaboració del seu vi novell amb una producció limitada de 8.000 ampolles. Com marca la tradició, el primer vi de la temporada es presenta l’11 de novembre per Sant Martí, coincidint amb la celebració de la matança del porc. El Vi Novell es pot comprar a través de la botiga online del celler o bé als diversos punts físics, repartits al llarg de tot el territori català i que es troben anunciats al web vinovell.cat.

El vi presenta un intens color robí i és fresc, afruitat i honest. Té aromes a fruita vermella, principalment cirera i maduixa, que estan complementades amb notes làctiques. Al paladar ens mostra suavitat i frescor, amb algunes notes a llaminadures. Vellutat, amb un post-gust llarg.

 

Font: Celler Masroig i Secció de Crèdit, SCCL

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya