Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis International Wine Challenge (IWC) de Londres, avalats mundialment per la indústria vitivinícola. L’International Wine Challenge es considera una de les majors competicions anuals de vins més rigoroses, imparcials i influents del sector en la qual participen cada any més de 50 països productors de vi d’arreu del món.
Concretament, en aquest certamen Domenio Wines ha obtingut 2 guardons de bronze, un per a l’Ànima Nua Cor Viu blanc 2019 i un altre per al cava Tres Naus Brut. A aquests reconeixements se sumen 4 premis més a la categoria “Commended Award” per a Ànima Nua Cor Viu negre 2019, Nat 1917 Chardonnay Muscat d’Alexandria 2019, Nat 1917 Cabernet Sauvignon 2017 i el cava Tres Naus Brut Reserva.
Els premis International Wine Challenge compten amb un rigorós procés de valoració, atès que es tasta cada vi a cegues, sense disposar d’informació prèvia sobre productors o preus. Alhora, per tal de garantir que les referències similars es valorin conjuntament, s’agrupen per tipus, regió i percentatge d’alcohol i sucre. Així, es puntuen segons la seva fidelitat a l’estil, l’origen i l’anyada amb l’objectiu de trobar productes de la màxima qualitat.
En aquest sentit, totes les referències guanyadores han estat tastades per un mínim de 8 membres del jurat abans d’assolir la Medalla en qüestió. El tribunal de l’International Wine Challenge està format per representants experts de la indústria vitivinícola i influents en l’àmbit internacional, decisors comercials, compradors i Masters of Wine.
Aquests guardons internacionals arriben poc després que Domenio Wines també assolís la Medalla de Plata per a l’Ànima Nua Cor Viu 2019 negre i la Recomanació a l’Ànima Nua Cor Viu 2019 blanc als premis Bioweinpreis d’Alemanya. Aquests reconeixements a més de projectar el catàleg de vins i caves Domenio Wines als mercats nacional i internacional, posen de manifest les bones pràctiques, l’esforç, la curosa dedicació i el compromís de tots els pagesos, socis i sòcies, de la cooperativa i també de l’equip humà de Cellers Domenys, el qual compta amb tota una estructura tecnològica i d’assessorament que permeten optimitzar al màxim la gestió i control tècnic dels processos de producció.
Font: Cellers Domenys
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h