Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis International Wine Challenge (IWC) de Londres, avalats mundialment per la indústria vitivinícola. L’International Wine Challenge es considera una de les majors competicions anuals de vins més rigoroses, imparcials i influents del sector en la qual participen cada any més de 50 països productors de vi d’arreu del món.
Concretament, en aquest certamen Domenio Wines ha obtingut 2 guardons de bronze, un per a l’Ànima Nua Cor Viu blanc 2019 i un altre per al cava Tres Naus Brut. A aquests reconeixements se sumen 4 premis més a la categoria “Commended Award” per a Ànima Nua Cor Viu negre 2019, Nat 1917 Chardonnay Muscat d’Alexandria 2019, Nat 1917 Cabernet Sauvignon 2017 i el cava Tres Naus Brut Reserva.
Els premis International Wine Challenge compten amb un rigorós procés de valoració, atès que es tasta cada vi a cegues, sense disposar d’informació prèvia sobre productors o preus. Alhora, per tal de garantir que les referències similars es valorin conjuntament, s’agrupen per tipus, regió i percentatge d’alcohol i sucre. Així, es puntuen segons la seva fidelitat a l’estil, l’origen i l’anyada amb l’objectiu de trobar productes de la màxima qualitat.
En aquest sentit, totes les referències guanyadores han estat tastades per un mínim de 8 membres del jurat abans d’assolir la Medalla en qüestió. El tribunal de l’International Wine Challenge està format per representants experts de la indústria vitivinícola i influents en l’àmbit internacional, decisors comercials, compradors i Masters of Wine.
Aquests guardons internacionals arriben poc després que Domenio Wines també assolís la Medalla de Plata per a l’Ànima Nua Cor Viu 2019 negre i la Recomanació a l’Ànima Nua Cor Viu 2019 blanc als premis Bioweinpreis d’Alemanya. Aquests reconeixements a més de projectar el catàleg de vins i caves Domenio Wines als mercats nacional i internacional, posen de manifest les bones pràctiques, l’esforç, la curosa dedicació i el compromís de tots els pagesos, socis i sòcies, de la cooperativa i també de l’equip humà de Cellers Domenys, el qual compta amb tota una estructura tecnològica i d’assessorament que permeten optimitzar al màxim la gestió i control tècnic dels processos de producció.
Font: Cellers Domenys
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...
Som un model empresarial, social i d'equilibri territorial
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop