Agroactivitat

Més d’una dècada informant

L’AGROactivitat és la revista de les cooperatives agràries de Catalunya. Publicació referent en el sector que, des de l’any 2002, s’edita bimestralment (excepte en període d’estiu) i té una tirada de 20.000 exemplars.

Es tracta d’un mitjà independent i plural, representatiu de totes les opinions del món agroalimentari, amb especial atenció a l’entorn cooperatiu.

La línia editorial de l’AGROactivitat pretén donar a conèixer l’actualitat del sector així com fer difusió de l’activitat i els productes de les cooperatives federades. Els objectius són incrementar la consciència social sobre la importància de les cooperatives com a productores d’aliments autòctons i posar en valor la seva contribució a la riquesa econòmica i social del país, al temps que la publicació també esdevé una eina útil per al pagès i les cooperatives agroalimentàries.

Es distribueix a les cooperatives agràries i directament a les llars d’uns 17.000 socis, agricultors i ramaders, presents a tot el territori català. També arriba organismes oficials i mitjans de comunicació.

La revista està present a la xarxa i es pot consultar mitjançant la pàgina www.agroactivitat.cat. També es pot llegir en línia per Issuu i es complementa amb [AGRO], butlletí de subscripció gratuïta que informa de les últimes actualitzacions.


 

Anunciants publicitaris

Tirada: 20.000 exemplars
Editor: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Periodicitat: 5 números / any
Distribució i àmbit: Gratuïta per correu i retractilada a les cooperatives agràries i associats de tot Catalunya, i a organismes oficials.
Idioma: Català
Format: 21x29,7 cm
Qualitat tècnica: Offset color amb grapa
Pàgines: 32
 

Contacte

FCAC: comunicacio@fcac.coop  |  932 292 019
MISSATGES: missatges@missatges.com  |  973 273 977

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x