Carregant web FCAC

AGROactivitat

AGRO 100
Juny 2023
Descarregar revista Veure a ISSUU
40 anys de progrés, territori, vida i futur

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya compleix 40 anys. Quatre dècades en què les cooperatives ens hem vist immerses en situacions de tot tipus, tant provocades per l’evolució dels diferents sectors com per circumstàncies externes.

Amb molt bon criteri, es va decidir constituir una organització que facilités la reacció del col·lectiu davant els diferents escenaris amb la força i la capacitat que només és possible quan lluitem junts i en una mateixa direcció. Avui, la FCAC és reconeguda per la seva feina estratègica vers al moviment cooperatiu agrari i ramader de Catalunya.

En poc temps, hem viscut una pandèmia, una guerra que ens afecta com a persones però també com a productors, una gelada històrica i un episodi de sequera extrema. A tots els casos, la Federació ha actuat coordinant el sector i influint en la presa de decisions a nivell català, espanyol i europeu.

Així volem seguir avançant amb el nou Pla Estratègic, prioritzant l’agilitat i el suport a la producció, transformació i comercialització dels aliments des de la sostenibilitat mediambiental, social, econòmica i territorial.

En nom de tots els que conformem la FCAC, l’agraïment, pel seu llegat, als consells rectors i presidents de l’organització al llarg dels anys i a la gent de les cooperatives agràries, sense la qual mancaria la nostra raó de ser.

Pels primers 40 anys cooperant junts...felicitats a totes i tots!

Ramon Sarroca
President

Llegir més
Notícies
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya