189 cooperatives sòcies i més de 17.600 agricultors i ramaders reben la revosta AGRO a casa seva. Es pot llegir en format paper, digitalment a Issuu o bé mitjançant el butlletí electrònic [AGRO] adreçat als subscriptors. També es pot consultar en aquesta pàgina web.
Unes 18.000 revistes arriben a persones directament vinculades amb el cooperativisme agroalimentari: consells rectors, socis i sòcies, directius i equips tècnics de les cooperatives.
El miler d’exemplars restants es distribueixen entre responsables de l’Administració, entitats sectorials i mitjans de comunicació.
L’AGROactivitat té una alta distribució a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, a on hi ha una notable presència de cooperatives agràries. En total, unes 10.000 revistes arriben a aquestes demarcacions.
També es fa una distribució important de la revista a la potent indústria agroalimentària de les terres de Ponent: uns 4.100 exemplars es distribueixen entre cooperativistes de les comarques de Lleida.
A les comarques de Barcelona i Girona, s’hi adrecen unes altres 4.300 revistes.
Es fa una tramesa fora de Catalunya, dirigida específicament a interlocutors de les Administracions espanyola i europea.
La revista AGROactivitat es distribueix a cooperatives i socis que pertanyen a sectors productius molt diversos i que inclouen des l’oli d’oli al vi i el cava, la fruita seca, l’hortofructícola, l’arròs, els cereals o la ramaderia, la llet i el pinso.
Entre els seus destinataris, s’hi compten uns 11.000 oleïcultors, gairebé 9.000 productors de fruita seca i garrofa, més de 6.000 viticultors i uns 5.600 productors de fruita dolça, cítrics i horta; a més d’uns 3.200 cerealistes i uns 1.500 arrossaires. També arriba a un miler de ramaders dels sectors porcí, lleter i pinsaire.
La producció dels sòcies i sòcies, i per tant de les seves cooperatives, té un pes rellevant en el conjunt de Catalunya a la majoria de sectors.
En oli, les cooperatives representen més d’un 80% del total que es produeix Catalunya, mentre que en arròs representen un 75% i en fruita seca oscil·len entre el 75% (ametlla) i el 65% (avellana i garrofa).
Els cellers de les cooperatives produeixen, aproximadament, la meitat del vi que es fa a Catalunya; un percentatge molt similar a la producció de fruita i cítrics i lleugerament superior al 40% que representen els conreus herbacis cooperatius sobre el total.
En l’àmbit ramader, les cooperatives lleteres representen el 30% de la llet catalana i el porcí i el boví de carn se situen en un 8%. Els pinsos cooperatius són un 15% del total.
Oli d'oliva |
10.853 socis/sòcies |
Fruita seca i garrofa |
8.897 socis/sòcies |
Vi i cava |
6.101 socis/sòcies |
Cultius herbacis i farratges |
3.205 socis/sòcies |
Fruita dolça |
2.957 socis/sòcies |
Cítrics |
1.735 socis/sòcies |
Arròs |
1.528 socis/sòcies |
Horta |
900 socis/sòcies |
Pinsos |
692 socis/sòcies |
Llet |
254 socis/sòcies |
Planta viva |
29 socis/sòcies |
11 socis/sòcies |
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h