Carregant web FCAC

Aula de formació

En la nostra aula de formació hi trobareu cursos organitzats i dissenyats per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) dirigits a persones sòcies i treballadores, tant de cooperatives agràries com d’empreses, en modalitat presencial, virtual i on-line.

 

CURSOS PER A EMPRESES Cursos especialitzats en les àrees de producció agrària, seguretat alimentària, gestió d’empreses cooperatives, entre d’altres, subvencionats o bonificats i en modalitat presencial i/o virtual. Aquesta formació es pot realitzar tant a les cooperatives agràries com a les empreses, i estan dirigits a les persones sòcies i treballadores d’aquestes.

CURSOS PER A PARTICULARS Cursos en modalitat on-line de teleformació, bonificats i privats, dirigits a qualsevol persona que estigui interessada en les temàtiques que us oferim,com poden ser idiomes, ofimàtica, gestió empresarial i de persones ,etc.

 

Properes edicions

Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Data: 15/02/2024 al 18/03/2024
Preu: 160€ (66€ bonificables)
Durada: 12 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Com funcionen els mercats de cereals? Eines per a la gestió de risc
Data: Del 08/03/2024 a l'11/07/2024
Preu: 1.240€/alumne. El Consorci de Formació Contínua de Catalunya subvenciona 340€. Amb FUNDAE la cooperativa paga 900€, amb bonificació de 520€.
Durada: 40 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya