Els arguments per consumir producte cooperatiu català són nombrosos: des de qualitat i seguretat a un preu assequible a la vocació de fer país i la contribució a la sostenibilitat ambiental.
Les cooperatives tenen cura de les matèries primeres, controlen la producció, la transformació i la comercialització dels aliments.
Són aliments de quilòmetre zero, que garanteixen la traçabilitat i la seguretat alimentàries.
Productes de sempre, en maridatge amb la tecnologia i la innovació d’empreses modernes.
Amb distintius europeus d’origen i reconeixements a la qualitat.
Utilitzen tècniques de conreu respectuoses amb el medi ambient.
Les cooperatives generen riquesa i ocupació en el territori, evitant l’abandonament dels nostres camps, la desertització i l’erosió.
Aliments saludables a preus assequibles. Amb el sistema cooperatiu els marges comercials beneficien als agricultors i ramaders i també als consumidors.
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h