Sectors

Pinsos

Pinsos

Una vintena de cooperatives catalanes tenen, com activitat principal, la comercialització d’aliments per a animals. La producció se centra en l’elaboració de pinsos per a l’espècie porcina però, encara que en menor grau, també es fan pinsos per a altres espècies com boví i aviram. De forma complementària, cal destacar la producció de pinsos per a animals de companyia i els pinsos ecològics.

Excepte a la província de Tarragona, on només hi ha una cooperativa pinsaire, la distribució d’aquest sector és uniforme a tot el territori català. El conjunt de cooperatives factura uns 350 milions d’euros.

Actualitat:

El malbaratament alimentari a Polònia
El malbaratament alimentari a Polònia 14/12/2017 La Federació acompanya a l’Agència de Residus en el projecte Els passats 5, 6 i 7 de desembre, una delegació catalana encapçalada per l’Agència de Residus de Catalunya i diversos...
Trobada de cooperatives de ramaderia i pinsos a nivell estatal
Trobada de cooperatives de ramaderia i pinsos a nivell estatal 05/12/2017 Ramon Armengol i Emili Nebot, responsables de les cooperatives de ramaderia i pinsos estatals, respectivament, van impulsar, el passat 30 de novembre, una interessant trobada per debatre diversos...
La FCAC defensa el paper de les cooperatives contra el malbaratament d’aliments
La FCAC defensa el paper de les cooperatives contra el malbaratament d’aliments 01/12/2017 La Federació participa en la jornada organitzada per Agricultura El passat 27 de novembre, el representant de la FCAC, Josep Lluís Escuer, va defensar el paper de les cooperatives en la lluita...
La FCAC segueix les iniciatives alimentàries
La FCAC segueix les iniciatives alimentàries 30/11/2017 Tercera edició de la Plataforma Refresh El passat 23 de novembre va tenir lloc la tercera trobada de la Plataforma Refresh espanyola contra el malbaratament d'aliments a la seu del...
La FCAC i la UdL col·laboren per al control d’aflatoxines
La FCAC i la UdL col·laboren per al control d’aflatoxines 24/11/2017 Cooperatives de cereals, de pinsos i de llet participaran en l’elaboració d’un Protocol de control de la presència d’aflatoxines La FCAC ha coordinat una trobada entre investigadors de la...
BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x