Sectors

Pinsos

Pinsos

Una vintena de cooperatives catalanes tenen, com activitat principal, la comercialització d’aliments per a animals. La producció se centra en l’elaboració de pinsos per a l’espècie porcina però, encara que en menor grau, també es fan pinsos per a altres espècies com boví i aviram. De forma complementària, cal destacar la producció de pinsos per a animals de companyia i els pinsos ecològics.

Excepte a la província de Tarragona, on només hi ha una cooperativa pinsaire, la distribució d’aquest sector és uniforme a tot el territori català. El conjunt de cooperatives factura uns 350 milions d’euros.

Actualitat:

Les cooperatives visiten sistemes de tractaments de purins
Les cooperatives visiten sistemes de tractaments de purins 08/02/2019 En el marc del Grup Operatiu de millora de la fertilització i la gestió de purins, cooperatives ramaderes, IRTA i FCAC han visitat diferents sistemes de tractaments S’ha entrat ja en la seva...
Ramon Sarroca compareix al Parlament de Catalunya en relació amb la nova PAC
Ramon Sarroca compareix al Parlament de Catalunya en relació amb la nova PAC 30/01/2019 Cal incrementar-ne el pressupost Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, va comparèixer ahir a la Comissió d’Agricultura del Parlament de Catalunya...
La FCAC reivindica disposar de pressupost per desplegar la futura Llei d’espais agraris
La FCAC reivindica disposar de pressupost per desplegar la futura Llei d’espais agraris 12/12/2018 En el marc de la compareixença al Parlament Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, va comparèixer ahir davant dels membres de la Comissió...
La FCAC subscriu el document de posicionament català en relació amb la nova PAC
La FCAC subscriu el document de posicionament català en relació amb la nova PAC 05/12/2018 Avui, en el si de la Taula Agrària Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha subscrit avui, després de nombroses reunions de treball, el document de...
El malbaratament alimentari, a estudi
El malbaratament alimentari, a estudi 23/10/2018 Les cooperatives col·laboren per minimitzar-lo El passat 16 d’octubre es va celebrar el dia mundial de l’Alimentació, i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,...
BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x