En el marc del Festival Vívid, la cooperativa Empordàlia organitza una batalla en què els xefs Sara Martínez i Jacint Carafí lideraran cadascun un equip format per grups de participants. La missió? Crear tapes, platets i pinxos de cuina tradicional catalana utilitzant els ingredients de proximitat que es proporcionaran als equips i maridar-los amb els vins d'Empordàlia.
Els equips comptaran amb l’assessorament del seu xef per sorprendre el jurat seguint uns criteris de maridatge, creativitat, presentació, gust… Un cop tastats tots els plats, es proclamarà un equip guanyador, que rebrà com a premi una cistella amb productes de proximitat i vins de la cooperativa.
L'experiència finalitzarà de forma deliciosa, gaudint tots plegats del menjar cuinat pels dos equips, acompanyat d’un arròs i els vins del maridatge del repte.
MÉS INFORMACIÓ
HORARI de 12 a 15 h
PREU 38€
RESERVES a la web del Festival Vívid
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h