Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Cooperativa de Garriguella

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Gregory Abella de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, la Cooperativa de Garriguella i el xef Gregory Abella, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Croqueta de gamba a l’allet amb maionesa d’all negre.
  • Coca de crema de carxofes amb pernil ibèric.
  • Daus de tonyina marinats amb teriyaki, iuzu i gingebre.
  • Zurito de crema de nyamares amb foie.

Plat principal

  • Calamars farcits amb botifarra de perol i gambes.

Postres

  • Tarta tatin amb pomes de Sant Pere i crema avainillada.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/J5P9j. Cal reserva prèvia.

Agenda

09/03/2025 10:00 Maials (Segrià, Lleida)
Amb aquesta activitat es vol posar en valor la feina de la pagesia coincidint amb l’època més espectacular de l’any: la floració dels...
09/03/2025 10:00 Agrobotiga Arbequina. C. de Lleida, 32 (Arbeca, Garrigues)
En l'època de la floració dels ametllers, els paisatges d'Arbeca canvien i s'omplen de vida. La cooperativa Arbequina, organitza una...
15/03/2025 10:30 Tivissa (Ribera d'Ebre, Tarragona)
Vols descobrir una nova forma de tastar vins? El Celler Masroig, en col·laboració amb Cerima Cherries, et conviden a un matí en un entorn de...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya