Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Cooperativa de Garriguella

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Gregory Abella de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, la Cooperativa de Garriguella i el xef Gregory Abella, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Croqueta de gamba a l’allet amb maionesa d’all negre.
  • Coca de crema de carxofes amb pernil ibèric.
  • Daus de tonyina marinats amb teriyaki, iuzu i gingebre.
  • Zurito de crema de nyamares amb foie.

Plat principal

  • Calamars farcits amb botifarra de perol i gambes.

Postres

  • Tarta tatin amb pomes de Sant Pere i crema avainillada.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/J5P9j. Cal reserva prèvia.

Agenda

28/02/2025 18:00 Celler d'Empordàlia a Vilajuïga (Alt Empordà)
Viu una experiència única amb la cooperativa Empordàlia que combina un tast de vins i 'Oli de Pau' amb la observació astronòmica de...
02/03/2025 09:00 Av. Mossèn Anton, 1 (L'Albi, Garrigues)
La cooperativa Agrícola de l'Albi celebra 30a edició de la Festa de l'Oli amb una jornada molt especial, on podràs gaudir d'un esmorzar...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya