Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Cooperativa de Garriguella

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Gregory Abella de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, la Cooperativa de Garriguella i el xef Gregory Abella, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Croqueta de gamba a l’allet amb maionesa d’all negre.
  • Coca de crema de carxofes amb pernil ibèric.
  • Daus de tonyina marinats amb teriyaki, iuzu i gingebre.
  • Zurito de crema de nyamares amb foie.

Plat principal

  • Calamars farcits amb botifarra de perol i gambes.

Postres

  • Tarta tatin amb pomes de Sant Pere i crema avainillada.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/J5P9j. Cal reserva prèvia.

Agenda

Vins & Búnquers
13/10/2024 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó, autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada....
26/10/2024 18:00 Plaça Catalunya - Barcelona
Ens movem per idees i valors que transformen el món i el pròxim 26 d'octubre ho farem al ritme de la millor música amb el concert Persones....
09/11/2024 18:00 Celler Masroig (El Masroig, Priorat)
Enguany, la Festa del Vi Novell del Celler Masroig arriba plena novetats. Una de les més importants és la possibilitat d’arribar-hi en bus...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya