Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Cooperativa de Garriguella

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Gregory Abella de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, la Cooperativa de Garriguella i el xef Gregory Abella, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Croqueta de gamba a l’allet amb maionesa d’all negre.
  • Coca de crema de carxofes amb pernil ibèric.
  • Daus de tonyina marinats amb teriyaki, iuzu i gingebre.
  • Zurito de crema de nyamares amb foie.

Plat principal

  • Calamars farcits amb botifarra de perol i gambes.

Postres

  • Tarta tatin amb pomes de Sant Pere i crema avainillada.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/J5P9j. Cal reserva prèvia.

Agenda

Vins & Búnquers
26/01/2025 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó, autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada....
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya