Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

05/04/2025 12:00 Celler d'Empordàlia a Vilajuïga (Alt Empordà)
En el marc del Festival Vívid, la cooperativa Empordàlia organitza una batalla en què els xefs Sara Martínez i Jacint Carafí lideraran...
Vins & Búnquers
06/04/2025 10:00 Cooperativa de Garriguella. Ctra. de Roses, s/n (Alt Empordà)
En el marc del Festival Vívid, la Cooperativa de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó, autora de “Recórrer la Garriguella...
17/04/2025 11:00 Celler Batea. C. del Molí, 30 (Batea, Terra Alta)
Endinsa't en la història del municipi medieval de Batea, a la Terra Alta, a través dels seus carrers i els seus vins. La cooperativa Celler...
20/04/2025 12:00 Celler Cooperatiu d'Espolla (Espolla, Alt Empordà)
En el marc del Festival Vívid, en aquest espectacle la sommelier Clara Antúnez presenta una selecció de vins del Celler Cooperatiu d’Espolla...
26/04/2025 20:00 Celler Cooperatiu d'Espolla (Espolla, Alt Empordà)
En el marc del Festival Vívid, el Celler Cooperatiu d'Espolla et convida a escoltar històries i rondalles del vi en l’espai més emblemàtic del...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya