Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

28/02/2025 18:00 Celler d'Empordàlia a Vilajuïga (Alt Empordà)
Viu una experiència única amb la cooperativa Empordàlia que combina un tast de vins i 'Oli de Pau' amb la observació astronòmica de...
02/03/2025 09:00 Av. Mossèn Anton, 1 (L'Albi, Garrigues)
La cooperativa Agrícola de l'Albi celebra 30a edició de la Festa de l'Oli amb una jornada molt especial, on podràs gaudir d'un esmorzar...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya