Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

Vins & Búnquers
13/10/2024 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó, autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada....
26/10/2024 18:00 Plaça Catalunya - Barcelona
Ens movem per idees i valors que transformen el món i el pròxim 26 d'octubre ho farem al ritme de la millor música amb el concert Persones....
09/11/2024 18:00 Celler Masroig (El Masroig, Priorat)
Enguany, la Festa del Vi Novell del Celler Masroig arriba plena novetats. Una de les més importants és la possibilitat d’arribar-hi en bus...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya