Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

Vins & Búnquers
10/08/2025 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó, autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada....
14/08/2025 20:00 Vinya de Can Comelles (Alt Empordà)
Sota la pluja d’estels, descobriràs com la xarxa neuronal humana s’assembla al teixit galàctic quan hi afegim la matèria fosca, i com les...
Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya