Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

14/08/2024 20:00 Vinya de Can Comelles (Alt Empordà)
Empordàlia sota les estrelles és una activitat que inclou: Degustació de vins d’Empordàlia acompanyats de productes Km 0 de les seves...
14/09/2024 09:30 Covides. Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
En en el marc de la Festa de la Verema del Penedès, la cooperativa Covides organitza aquesta activitat perquè puguis submergir-te en el fascinant...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya