Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

Vermut 'Duc de Foix' de la cooperativa Covides
28/04/2024 12:00 El Pati de Covides. Rambla Nostra Senyora, 45 (Vilafranca del Penedès)
Amb l'arribada del bon temps, Covides omplirà de música, vermut i vins el nou espai enoturísitc el pati de Covides, ubicat al cor de Vilafranca...
Del 07/05/2024 al 10/05/2024 Fira de Barcelona, recinte Gran Via
Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetatge converteixen Hispack en el seu punt de trobada, un aparador...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya