Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

05/04/2025 12:00 Celler d'Empordàlia a Vilajuïga (Alt Empordà)
En el marc del Festival Vívid, la cooperativa Empordàlia organitza una batalla en què els xefs Sara Martínez i Jacint Carafí lideraran...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya