Els enòlegs i restauradors de l’Empordà uneixen la seva creativitat per proposar una experiència enogastronòmica única: esmorzars gastronòmics entre vinyes.
L’activitat s’inicia amb una visita al celler Gerisena, a Garriguella, i finalitza amb un tast de vins i un esmorzar entre vinyes a càrrec d’un xef de la Cuina de l’Empordanet.
MÉS INFORMACIÓ
L’activitat és a l’aire lliure.
Capacitat: 20 persones.
**Cada grup bombolla o de convivència s’asseurà en una taula diferent respectant les distàncies de seguretat.
**Activitat per a majors de 18 anys.
FES LA TEVA RESERVA!
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h