Carregant web FCAC
02/04/2023 10:00 Celler d'Empordàlia a Pau (Alt Empordà)

Fem el Passerell

Vi negre 'Passerell' d'Empordàlia
Vi negre 'Passerell' d'Empordàlia

Amb aquesta activitat Empordàlia pretén donar una segona vida a les caixes d'un dels seus vins més apreciats, el 'Passerell', i apropar-vos a la natura a través d'una proposta sostenible i solidàra.

L’activitat consisteix en instal·lar caixes-niu de fusta per facilitar la nidificació dels ocells de mida petita, com són els passerells. El passerell és un ocell comú a Catalunya que es troba, sovint, a la zona del Paratge Natural de l'Albera, mesura uns 13cm de llargària i pesa entre 15-20 g. Les seves poblacions pateixen una forta minva a causa d'algunes males pràctiques actuals, com ara l'ús de pesticides, la neteja de matollars i l'excessiva poda de bardisses. Amb aquesta activitat se’ls vol ajudar en el seu procés de nidificació i de protecció del seu entorn.

Un especialista ornítoleg us farà una petita explicació sobre els diferents tipus d'ocells que habiten a l'Empordà. Seguidament, us recomanaran diferents itineraris, adaptats per fer en bicicleta o a peu, i us indicaran diferents punts on situar les caixes-niu.

En acabar, us espera un aperitiu amb 'Oli de Pau', vins d'Empordàlia i productes km0.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES

CONTACTE 972 530 140 | comunicacio@empordalia.com
PREU 12€ adults; menors de 12 anys gratuït

Agenda

Vins & Búnquers
25/06/2023 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó s’uneixen per transmetre el patrimoni dels búnquers de la...
Vins & Búnquers
09/07/2023 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó s’uneixen per transmetre el patrimoni dels búnquers de la...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya