Carregant web FCAC
28/11/2021 10:00 Celler de Vilajuïga. Ctra. de Roses, 3 | Vilajuïga

Festa d’Empordàlia: presentació del nou 'Oli de Pau'

Festa d'Empordàlia 2021
Festa d'Empordàlia 2021

L’últim diumenge de novembre de cada any, just quan el nou oli surt al mercat, la cooperativa Empordàlia celebra una festa popular on es realitzen diferents activitats simultàniament.

La Festa comença amb un esmorzar popular acompanyat dels vins d'Empordàlia, que estarà amenitzat pels Gegants de Vilajuïga i l'actuació musical de Blue Duck.

També hi haurà visites al molí on elaboren l''Oli de Pau'. Un trenet us portarà de Vilajuïga fins a Pau, on hi ha el molí, que passarà per un camí amb oliveres centenàries. Hi haurà sortides a les 10.30 h i a les 11.45 h.

A més a més, hi haurà un taller de tast d'oli d'oliva extra verge en directe per tastar la nova collita de l''Oli de Pau'.

MÉS INFORMACIÓ
Nota de premsa
Activitats gratuïtes i obertes a tothom.
La visita amb trenet i els tastos comentats tenen places limitades segons disponibilitat (no es reserven places i va per ordre d’arribada. El mateix dia, a la caixa, pots reservar la plaça). L’esmorzar és optatiu i té un preu de 3 € (es regala una copa).

Agenda

Vins & Búnquers
10/12/2023 10:00 Garriguella (Alt Empordà)
La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli-Anticó, autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada....
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya