Carregant web FCAC
Del 08/12/2023 al 10/12/2023 Cabacés (Priorat)

Fira de l'Oli Baronia de Cabacés

El municipi prioratí de Cabacés celebra l'arribada de l'oli nou amb infinitats d'activitats, on l'OOVE de la Cooperativa de Cabacés serà l'estrella convidada. 

DIVENDRES 8 DESEMBRE

10 h  Vine a collir olives! Esmorzar i visita entre oliveres + visita al molí i tast d’olis d'oliva. (20€/persona, cal reserva prèvia)

16 h  1933-2023, com fèiem l’oli abans i com el fem ara? Visita l’antic molí de la Vilella Baixa i el molí de la Cooperativa de Cabacés, amb berenar de pa amb oli i xocolata!. (13€/persona, cal reserva prèvia. Inclou el tast de dos vins de la cooperativa Vinícola del Priorat i dos olis de la Cooperativa de Cabacés).

DISSABTE 9 DESEMBRE

Durant tot el dia | Parades d’artesania i productes agroalimentaris, Punt de tast i venda de l’OOVE 'Baronia de Cabacés', Demostracions d’oficis, Visites al Museu Miquel Montagud, exposicions “Camins de pedra i aigua” i “90 anys Cooperativa”, visites al retaule gòtic, escape box: el joc de l’oli, exposicions a l’ermita de Sant Joan i a Cal Montserrat.

10.30 h Obertura de la fira.
11 h Inauguració de la fira a càrrec d'Ester Capella, consellera de Territori | Trobada d’urbansketchers | Parc infantil (inflables i pintacares).
11.30 h Tast guiat d’olis | Visita al patrimoni històric de Cabacés | Xerrada amb Sergi de Lamo, director de Vitec, i Joan Ramon Coll, geògraf i climatòleg de l’àrea de Sostenibilitat i Canvi Climàtic de Vitec.
12 h Entrada d’olives i visita al molí | Espectacle de carrer amb la Txaranga Band Tocats.
12.30 h Showcooking i degustacions amb Deviteca.
13.30 h Concurs d’allioli.
14 h Dinar popular. (3€/persona)
15 h Obertura parc infantil | Espectacle de carrer amb la Txaranga Band Tocats.
15.30 h Concurs de tirar pinyols d’oliva.
16 h Visita al molí d’oli | Tast guiat d’olis i presentació del projecte intercooperatiu | Taller de fer sabó amb oli amb "Els sabons de la Roser".
17 h Concurs d’estirar la corda | Encesa de la foguera | Tast de vins i berenar de pa amb oli.
17.30 h "Cançons d’ara i de sempre", concert amb Marta i Gregori.

DIUMENGE 10 DESEMBRE

12.30 h Vermut maridatge amb Josep Queralt, xef del Gran Hotel Mas d’en Bruno. Showcooking + degustació amb vins del Mas de les Vinyes. (14€/persona, cal reserva prèvia)

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES
info@coopcabaces.coop
Tel. 621 147 891

Agenda

Del 07/05/2024 al 10/05/2024 Fira de Barcelona, recinte Gran Via
Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetatge converteixen Hispack en el seu punt de trobada, un aparador...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya