El municipi prioratí de Cabacés celebra l'arribada de l'oli nou amb infinitats d'activitats, on l'OOVE de la Cooperativa de Cabacés serà l'estrella convidada.
DIVENDRES 8 DESEMBRE
10 h Vine a collir olives! Esmorzar i visita entre oliveres + visita al molí i tast d’olis d'oliva. (20€/persona, cal reserva prèvia)
16 h 1933-2023, com fèiem l’oli abans i com el fem ara? Visita l’antic molí de la Vilella Baixa i el molí de la Cooperativa de Cabacés, amb berenar de pa amb oli i xocolata!. (13€/persona, cal reserva prèvia. Inclou el tast de dos vins de la cooperativa Vinícola del Priorat i dos olis de la Cooperativa de Cabacés).
DISSABTE 9 DESEMBRE
Durant tot el dia | Parades d’artesania i productes agroalimentaris, Punt de tast i venda de l’OOVE 'Baronia de Cabacés', Demostracions d’oficis, Visites al Museu Miquel Montagud, exposicions “Camins de pedra i aigua” i “90 anys Cooperativa”, visites al retaule gòtic, escape box: el joc de l’oli, exposicions a l’ermita de Sant Joan i a Cal Montserrat.
10.30 h Obertura de la fira.
11 h Inauguració de la fira a càrrec d'Ester Capella, consellera de Territori | Trobada d’urbansketchers | Parc infantil (inflables i pintacares).
11.30 h Tast guiat d’olis | Visita al patrimoni històric de Cabacés | Xerrada amb Sergi de Lamo, director de Vitec, i Joan Ramon Coll, geògraf i climatòleg de l’àrea de Sostenibilitat i Canvi Climàtic de Vitec.
12 h Entrada d’olives i visita al molí | Espectacle de carrer amb la Txaranga Band Tocats.
12.30 h Showcooking i degustacions amb Deviteca.
13.30 h Concurs d’allioli.
14 h Dinar popular. (3€/persona)
15 h Obertura parc infantil | Espectacle de carrer amb la Txaranga Band Tocats.
15.30 h Concurs de tirar pinyols d’oliva.
16 h Visita al molí d’oli | Tast guiat d’olis i presentació del projecte intercooperatiu | Taller de fer sabó amb oli amb "Els sabons de la Roser".
17 h Concurs d’estirar la corda | Encesa de la foguera | Tast de vins i berenar de pa amb oli.
17.30 h "Cançons d’ara i de sempre", concert amb Marta i Gregori.
DIUMENGE 10 DESEMBRE
12.30 h Vermut maridatge amb Josep Queralt, xef del Gran Hotel Mas d’en Bruno. Showcooking + degustació amb vins del Mas de les Vinyes. (14€/persona, cal reserva prèvia)
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES
info@coopcabaces.coop
Tel. 621 147 891
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h