La Fira de l'Oli de la Granadella, la Primera Premsada arriba a la seva desena edició, un esdeveniment que dona la benvinguda a l’oli de la nova collita a través de diferents propostes gastronòmiques i artístiques. Amb aquesta fira teniu una gran oportunitat per conèixer i gaudir de la cultura de l'oli d'oliva verge extra de la Granadella, en un ambient festiu que combina tradició i gastronomia.
Dissabte, 26 d'octubre
La jornada s'iniciarà a la tarda amb una sessió tècnica titulada "Del secà al regadiu: la resiliència d'una comarca", que inclourà la presentació de l'oli d'oliva arbequina verge extra de la collita avançada 2024/25 a càrrec de la Cap del Panell de Tast Oficial d’Olis de Catalunya, Àngels Calvo, i l’apadrinament de l’oli nou pel meteoròleg Eloi Cordomí. A més, s'estrenarà el documental "Terra Verge Extra", sobres les Garrigues Altes. La jornada finalitzarà amb un maridatge gastronòmic amb oli d'oliva nou 'Degustus' de la Cooperativa La Granadella.
Diumenge, 27 d'octubre
La jornada començarà amb la 7a caminada entre oliveres a primera hora del matí, i, al llarg del dia, els assistents podran gaudir de la fira de productes de proximitat i tallers artesanals. També hi haurà el tradicional esmorzar de brasa i s'organitzaran visites guiades al Museu de l'Oli de Catalunya i al molí de la Cooperativa de la Granadella, a més d'un vermut musical amb el grup Vi blanc.
Trobareu tota la informació AQUÍ.
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h