En aquest taller t'explicaran el procés d'elaboració de l'oli d'oliva extra verge: des de la recepció de l'oliva fins l'embotellament, que finalitzarà amb un tast comentat de tres olis s'oliva extra verge amb diferents varietats.
Quan adquireixis el curs t'enviaran a casa una caixa amb tot el material que necessites per fer el curs i rebràs el link per accedir-hi.
MÉS INFORMACIÓ
Durada 1.15 hores aproximadament
Preu 40 € per a dues persones (participant extra 5 €)
Reserves https://www.empordalia.com/ca/iniciacio-al-tast-doli-doliva-extra-verge
*Data límit d’inscripcions 27 de gener
*En aquest taller no s'inclouen les copes de tast
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h