Carregant web FCAC
08/03/2024 19:30 Castell d'Or. Ctra. Santes Creus, s/n - Vila-rodona (Alt Camp)

Maridatge Solidari amb Anna Vicens

En el marc del Dia Internacional de la Dona, Castell d’Or organitza un tast dels seus caves maridats amb formatges i embotits de La Lluïsa amb la participació destacada de la sommelier Anna Vicens, presidenta de les Sommeliers de Catalunya. Durant aquest tast exclusiu, Vicens compartirà breument el paper fonamental de les dones en el món del cava i el vi, explorant la seva evolució al llarg de la història. A més, revelarà les claus per identificar i gaudir d’un excel·lent cava, així com els secrets de la seva elaboració mitjançant el mètode tradicional.

Els beneficis es destinaran a l’entitat Llar Natalis, dedicada a l’assistència de dones gestants en risc d’exclusió social i mares amb nadons que requereixen suport.

Aquest tast busca destacar el paper fonamental de les dones en el món del vi i contribuir a una causa solidària. És una oportunitat única per gaudir, aprendre i donar suport a una causa que ens uneix a tots.

L'activitat compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Valls.

MÉS INFORMACIÓ

PREU 12€
RESERVES Entradium

Agenda

Vermut 'Duc de Foix' de la cooperativa Covides
28/04/2024 12:00 El Pati de Covides. Rambla Nostra Senyora, 45 (Vilafranca del Penedès)
Amb l'arribada del bon temps, Covides omplirà de música, vermut i vins el nou espai enoturísitc el pati de Covides, ubicat al cor de Vilafranca...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya