Amb el fred arriba l’època de podar els ceps perquè les vinyes estiguin a punt per tornar a veure néixer els millors fruits.
A Empordàlia han preparat una proposta on aprendràs a fer la poda, amb tècniques de poda de respecte, i gaudiràs d'un àpat típic d'aquesta temporada: els calçots.
Després de realitzar la poda al camp hi haurà un aperitiu amb tast al celler d'Empordàlia de Vilajuïga. El dinar és opcional.
MÉS INFORMACIÓ
PREU activitat 14€; activitat + calçotada 42€
RESERVES comunicacio@empordalia.com | Tel. 972 530 140
Places limitades. Cal reserva prèvia.
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h