La mel
- Composició Valors nutricionals.
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
El pol·len
- Composició.
- Valors nutricionals.
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
Els pròpolis
- Composició.
- Valors nutricionals.
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
La gelea reial
- Composició.
- Valors nutricionals.
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
- Persones interessades en conèixer els productes apícoles i els seus derivats, com són la mel, el pol·len, el pròpolis i la gelea reial.
- Conèixer la procedència i com extrauen les abelles cada un dels productes apícoles i els seus derivats (mel, pol·len, pròpolis i gelea reial).
Aquest curs de La composició i propietats dels productes apícoles està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).