Normativa vigent de classificació d'olis verges. Tècnica de tast d'olis
- Identificació de la classificació dels olis.
- Normativa vigent sobre classificació d'olis.
- Tast d'olis de diferents categories comercials.
- Criteris de qualitat.
- Factors de producció i conservació.
- • Tast d'olis amb diferents defectes
- Fongs
- Amuntegades
- Gelades.
- Altres defectes.
- Ranci.
- Avinat.
- Altres.
- Criteris de qualitat.
- Definició de criteris.
- Factors de fabricació.
- Gestió del celler.
Els olis i les denominacions d'origen
- Identificació dels diferents olis.
- La denominació d'origen.
- Cupatges i olis ecològics.
- Tast d'olis ecològics i cupatges.
- Professionals i afeccionats al món de l'oli d'oliva, que volen distingir i apreciar un vertader oli d'oliva verge extra.
- Persones interessades en el tast d'olis d'oliva.
- Identificar la normativa vigent de classificació d’olis verges i aprendre la tècnica de tast d’olis.
- Aplicar la tècnica de tasts d'olis i reconèixer-ne els olis verges.
- Distingir els olis i les denominacions d'origen.
Aquest curs de Tècnica de tast d'olis està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).