Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Tècnica de tast d'olis

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Idioma: Català
Presencial Producció
Inscripcions obertes

Normativa vigent de classificació d'olis verges. Tècnica de tast d'olis

  • Identificació de la classificació dels olis.
    • Normativa vigent sobre classificació d'olis.
  • Tast d'olis de diferents categories comercials.
    • Criteris de qualitat.
    • Factors de producció i conservació.
  • • Tast d'olis amb diferents defectes
    • Fongs
    • Amuntegades
    • Gelades.
  • Altres defectes.
    • Ranci.
    • Avinat.
    • Altres.
    • Criteris de qualitat.
      • Definició de criteris.
      • Factors de fabricació.
      • Gestió del celler.

Els olis i les denominacions d'origen

  • Identificació dels diferents olis.
    • La denominació d'origen.
    • Cupatges i olis ecològics.
    • Tast d'olis ecològics i cupatges.
  • Professionals i afeccionats al món de l'oli d'oliva, que  volen distingir i apreciar un vertader oli d'oliva verge extra.
  • Persones interessades en el tast d'olis d'oliva.
  • Identificar la normativa vigent de classificació d’olis verges i aprendre la tècnica de tast d’olis.
  • Aplicar la tècnica de tasts d'olis i reconèixer-ne els olis verges.
  • Distingir els olis i les denominacions d'origen.

Aquest curs de Tècnica de tast d'olis està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. Nivell bàsic
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 25 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. Nivell qualificat
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 60 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: mòdul general + mòdul específic
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: especialitat en explotacions avícoles
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 8 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: especialitat en explotacions bovines, ovines, caprines, de conills i altres
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 8 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: especialitat en explotacions porcines
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 8 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Producció agrària ecològica
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Apicultura
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 24 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Manipulació i aplicació de productes biocides en ramaderia: mòdul específic
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 13 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Manipulació i aplicació de productes biocides a la ramaderia
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 25 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Producció agrària integrada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 45 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya