Carregant web FCAC

Equip humà

Jordi Vives
Director
932 292 022

Àmbits de responsabilitat

Direcció de l’equip humà i dels recursos de la Federació per tal d’assolir els objectius de les diferents àrees i serveis, donant resposta a les necessitats i projectes de les cooperatives federades d’acord amb els criteris definits per consell rector i les prioritats establertes en el Pla estratègic de l’organització.

Patró de la Fundació de la Pagesia de Catalunya, de la Fundació La Fageda i de la Fundació NouXamfrà per a la formació i la integració laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual.

Representant de la Federació a la Taula Agrària del Departament d'Acció Climàtica, a la Comissió de Seguiment Sectorial de Cooperatives amb Secció de Crèdit, a Agrofòrum i als comitès de certificació d’ECA i APPLUS.

Director de la revista AGROactivitat.


Biografia

Enginyer Agrònom, amb l’especialitat de Zootècnia, per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida (ETSEA - UdL). Enginyer Tècnic Agrícola en Explotacions Agropecuàries, per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (ESAB - UPC). 

Postgrau en Agricultura Europea i Política Agrària Comunitària per l’ETSEA de Lleida i Programa de Direcció d’Empreses Cooperatives a ESADE Business School.

En l’àmbit professional, havia estat director gerent de la Unió de Pagesos de Catalunya. També va ser gerent de l’empresa de consultoria especialitzada en el sector agrari i forestal Àmbit Rural SL, a més de director tècnic i de màrqueting de producte de l’empresa de prestació de serveis als agricultors i ramaders Agroxarxa SLU.

Va exercir com a patró de la Fundació Pagesos Solidaris i de la Fundació Lluís Nomen per a la prevenció de riscos laborals en el sector agrari, i va ser membre del Consell de Redacció de la revista La Terra.

Anteriorment havia coordinat un equip de professionals especialitzats en assessorament agrari a l’empresa de gestió i serveis agraris Eurup SL.

D’altra banda, va ser soci fundador de la cooperativa de consum ecològic i sostenible Germinal Sarrià i està associat a diferents cooperatives de crèdit i de consum. També té vinculació amb la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA).

És membre del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Som socis de
Amb el suport de