Carregant web FCAC

Equip humà

Jesús Ricou
Vicepresident Segon
Conreus Herbacis i Farratges

Representant en nom de la cooperativa Agroserveis d’Almacelles


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits de conreus herbacis i farratges, i serveis empresarials. Representant territorial a Lleida. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.

Representant de la FCAC a la Junta d’Arbitratge i Mediació dels contractes de conreu i dels contractes d’integració de Catalunya, i la Taula Sectorial Agrària dels Cereals-Herbacis del Departament d’Agricultura.

A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial dels Conreus Herbacis de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

Les Borges Blanques, 1971

Agricultor de conreus extensius, en concret de cereals i farratges, Jesús Ricou té un profund coneixement del sector agrari i és defensor del model cooperatiu.

Durant més de vint anys va ser soci de la cooperativa L’Arbequina, on va formar part de la junta rectora, i també havia estat membre del consell rector de la cooperativa de segon grau ActelGrup.

Actualment és soci de la cooperativa Agroserveis d’Almacelles

 

“A Catalunya tenim una rellevant producció de cereals i farratges que permet a la nostra ramaderia disposar d’un producte local de qualitat. Tot i així, el sector cerealístic hem de fer front a importants reptes com el canvi climàtic. Disposar de la tecnologia necessària és clau, com també ho és poder incidir en polítiques que permetin complir els objectius de la PAC donant més flexibilitat a agricultors i cooperatives per a portar a terme les mesures mediambientals més adients a cada zona.”

Consell rector
President
Vicepresident Primer
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Conreus Herbacis i Farratges
Fruita i Horta
Fruita Seca
Pinsos
Ramaderia i Llet
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de:
Amb el suport de