Àmbits de responsabilitat
Responsable de visitar totes les cooperatives federades per recollir dades de l’Observatori del Cooperativisme Agrari i copsar el grau de satisfacció.
Promoció de l’adscripció a l’entitat de noves cooperatives.
Biografia
Llicenciada en Ciències i Tecnologia dels Aliments per la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). Enginyera Tècnica Agrícola, especialitat Industries Agroalimentàries, per la Universitat Rovira i Virgili (URV).
Formació complementària sobre diversos àmbits del sector agroalimentari i en gestió de projectes.
En l’àmbit professional, té experiència treballant en un gabinet tècnic d’enginyeria agroalimentària, formant part de l’assessorament i gestió dels projectes. Així mateix, té experiència en el departament de qualitat d’empreses alimentàries d’àmbit nacional i internacional.
Professora associada a la Universitat Rovira Virgili impartint assignatures relatives als sistemes de qualitat en processos alimentaris i bioprocessos, dins del Grau d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i del Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (GTBA).
Àmbits de responsabilitat
Responsable de visitar totes les cooperatives federades per recollir dades de l’Observatori del Cooperativisme Agrari i copsar el grau de satisfacció.
Promoció de l’adscripció a l’entitat de noves cooperatives.
Biografia
Llicenciada en Ciències i Tecnologia dels Aliments per la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). Enginyera Tècnica Agrícola, especialitat Industries Agroalimentàries, per la Universitat Rovira i Virgili (URV).
Formació complementària sobre diversos àmbits del sector agroalimentari i en gestió de projectes.
En l’àmbit professional, té experiència treballant en un gabinet tècnic d’enginyeria agroalimentària, formant part de l’assessorament i gestió dels projectes. Així mateix, té experiència en el departament de qualitat d’empreses alimentàries d’àmbit nacional i internacional.
Professora associada a la Universitat Rovira Virgili impartint assignatures relatives als sistemes de qualitat en processos alimentaris i bioprocessos, dins del Grau d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i del Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (GTBA).
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h