Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya ha creat, conjuntament amb les diferents federacions de cooperatives, una marca que vol remarcar el sabor autèntic i natural dels nostres productes. L’objectiu és facilitar la identificació dels productes cooperatius al consumidor i establir un vincle amb els valors i principis que són inherents a les empreses cooperatives que els elaboren, així com mostrar la seva contribució a la sostenibilitat ambiental, econòmica i social.
Els estudis posen de manifest que els aspectes més valorats en triar un producte de cooperativa, i alhora fer-los diferenciadors i legítims, són el sabor autèntic pel 90% dels enquestats, que vingui del camp pel 83% i finalment per un 82% dels enquestats, que estigui elaborat per productors nacionals i amb garantia de qualitat des de l’origen. Aquests atributs són, doncs, la base de la marca “Producte Cooperatiu, sabor autèntic del camp”.
Després d’unir-se a la campanya, la proposta passa per invertit les aportacions econòmiques, en una gran campanya de promoció comercial i divulgació molt ben orquestrada, on donar a conèixer la marca tant als principals canals de distribució per la seva implementació als punts de venda com, naturalment, als consumidors finals, amb l’objectiu de convertir la marca en una ensenya rellevant, distintiva i valuosa per a tots.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que la verema actual serà recordada com la més curta del segle i es preveu que...
Santiago de Compostel·la ha estat la seu de la jornada Descarbonització en el sector lacti en el marc del projecte Visionary de la qual la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit amb el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que la DANA podria deixar pèrdues del 40% i el 30%, respectivament, a les...
Davant els efectes devastadors de la DANA, les cooperatives agràries catalanes s’han mobilitzat per ajudar les víctimes de les inundacions...
Una representació de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), encapçalada pel seu president, Ramon Sarroca, s’ha reunit amb...
La producció d’avellana a l’Estat es preveu que caurà un 40% la campanya 2024-2025 i baixarà fins a les 4.100 tones d’avellana en closca,...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h