Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Enologia

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Idioma: Català
Presencial Producció
Inscripcions obertes

El raïm com a matèria primera

  • Varietats bàsiques d'Espanya.
  • Varietats bàsiques de la resta del món.

Diferents tipus de vi i etiquetatge

  • Coneixement del vi i els sues maridatges.
  • Un vi per a cada plat.
  • Elaboració de vins joves.
  • Elaboració de vins blancs.
  • Elaboració de vins rosats.
  • Elaboració de vins negres.
  • Maceració carbònica, joves, joves amb fusta.
  • Criances i reserves.
  • Elaboració de vins especials.
  • Denominació d’origen.
  • Denominació d'origen d'Espanya.
  • Grans zones vinícoles de la resta del món.

Composició del vi

  • Composició del vi.
  • Qualitats gustatives.

El cultiu de la vinya, anatomia i cicle de vida

Influències del sòl i del clima en la vinya i el seu fruit

Les diferents criances i les seves particularitats

La compra del vi

  • La compra del vi.
  • La seva conservació.
  • El seu servei.

Tast de vi

  • Etapes del tast.
  • El tast del vi.
  • Persones que estiguin interessades en la cultura del vi i vulguin iniciar-se en enologia o ampliar els seus coneixements.
  • Conèixer els principals conceptes relacionats amb l'enologia i la producció del vi.
  • Capacitar als participants per escollir amb criteri els vins.
  • Iniciar-se en la cultura del vi, sistemes d’elaboració, varietats, zones amb denominació d’origen.

Aquest curs d'Enologia està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. Nivell bàsic
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 25 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. Nivell qualificat
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 60 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: mòdul general + mòdul específic
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: especialitat en explotacions avícoles
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 8 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: especialitat en explotacions bovines, ovines, caprines, de conills i altres
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 8 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal: especialitat en el transport
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 8 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Producció agrària ecològica
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Cobertes vegetals
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Benestar animal durant el sacrifici, per al personal encarregat de benestar animal
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Apicultura
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 24 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
La composició i propietats dels productes apícoles
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 6 hores
Presencial Producció
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya