Àmbits de responsabilitat
Gestió projectes sostenibles per a cooperatives i empreses agràries.
Suport a la innovació agroalimentària.
Tramitació d'ajuts per a les cooperatives agràries.
Biografia
Enginyera Agrònoma per la Universidad Nacional de Colombia, especialitat en postcollita. Doctora en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària per la Universitat de Lleida (UdL). En curs, MBA a IMF Business School. Llicenciada en Ciències Socials per la Universidad Distrital de Bogotá (Colòmbia).
Tècnica assessora acreditada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural dins del Sistema d'Assessorament Agrari de Catalunya. Tècnica de Producció Integrada, inscrita en el registre, i tècnica en Gestió Integrada de Plagues (GIP).
Experiència de gairebé 25 anys en els sectors de l'assessorament a la producció agrària i la conservació de fruita dolça d’ActelGrup i la Fundació Mas Badia, i en l'àrea de recerca i desenvolupament agroalimentari al Centre UdL-IRTA i la Fundació Mas Badia.
Docent en l’àmbit d’educació superior a les universitats Central i Libre de Colòmbia i a la UdL de Lleida.
Àmbits de responsabilitat
Gestió projectes sostenibles per a cooperatives i empreses agràries.
Suport a la innovació agroalimentària.
Tramitació d'ajuts per a les cooperatives agràries.
Biografia
Enginyera Agrònoma per la Universidad Nacional de Colombia, especialitat en postcollita. Doctora en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària per la Universitat de Lleida (UdL). En curs, MBA a IMF Business School. Llicenciada en Ciències Socials per la Universidad Distrital de Bogotá (Colòmbia).
Tècnica assessora acreditada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural dins del Sistema d'Assessorament Agrari de Catalunya. Tècnica de Producció Integrada, inscrita en el registre, i tècnica en Gestió Integrada de Plagues (GIP).
Experiència de gairebé 25 anys en els sectors de l'assessorament a la producció agrària i la conservació de fruita dolça d’ActelGrup i la Fundació Mas Badia, i en l'àrea de recerca i desenvolupament agroalimentari al Centre UdL-IRTA i la Fundació Mas Badia.
Docent en l’àmbit d’educació superior a les universitats Central i Libre de Colòmbia i a la UdL de Lleida.
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h