La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i Caprabo han organitzat un Taller de Cuina de Proximitat amb productes de cooperatives agràries catalanes que es poden adquirir en aquesta cadena de supermercats.
En aquesta ocasió, hem pogut maridar l’alta gastronomia amb els productes de les cooperatives, les grans cadenes de supermercats i un públic emergent i influent, com els bloguers, i tot plegat en un dels principals eixos comercials de Barcelona” Ramon Sarroca, president FCAC
L’acció estava dirigida pel xef Jeroni Castells del Restaurant “Les Moles” d’Ulldecona, amb una estrella Michelin, i es va fer a l’espai Chef Caprabo de l’Illa Diagonal a Barcelona.
El taller d’alta gastronomia s’adreçava específicament a bloguers culinaris, amb l’objectiu de promoure el coneixement i el consum dels productes cooperatius entre aquest públic emergent i amb una potent capacitat d’influència. Alguns dels assistents van ser els responsables de blogs com Retalls de Cuina, Chup Chup Chup, Roba Bruta fem cuinetes, La Cuina Violeta, L’hora del tàper, Cotó de Sucre, Catalunya Gastronòmica, Cuinetes i Ojipláticos.
El xef Jeroni Castells, que va utilitzar productes cooperatius per a l'elaboració de diferents plats, va cuinar Gominoles d’oli i de vinagre balsàmic, Arròs de galeres i carxofes i Macarrons de mel a la bolonyesa de fruits vermells, tot maridat amb “Vermut de Falset” i vi blanc “Babalà”.
Les cooperatives participants de la iniciativa van ser l’Arbequina, Agrolés, Arrossaires del Delta de l’Ebre, Conca de la Tordera, Cooperativa Agrària Santboiana, Apícola del Perelló, Coselva, Cooperativa Falset-Marçà i Celler Cooperatiu d’Espolla.
La iniciativa va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h