Carregant web FCAC

Cuina de cooperatives per a bloguers

06/06/2018
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i Caprabo han organitzat un Taller de Cuina de Proximitat amb productes de cooperatives agràries catalanes que es poden adquirir en aquesta cadena de supermercats.

En aquesta ocasió, hem pogut maridar l’alta gastronomia amb els productes de les cooperatives, les grans cadenes de supermercats i un públic emergent i influent, com els bloguers, i tot plegat en un dels principals eixos comercials de Barcelona” Ramon Sarroca, president FCAC

L’acció estava dirigida pel xef Jeroni Castells del Restaurant “Les Moles” d’Ulldecona, amb una estrella Michelin, i es va fer a l’espai Chef Caprabo de l’Illa Diagonal a Barcelona.

El taller d’alta gastronomia s’adreçava específicament a bloguers culinaris, amb l’objectiu de promoure el coneixement i el consum dels productes cooperatius entre aquest públic emergent i amb una potent capacitat d’influència. Alguns dels assistents van ser els responsables de blogs com Retalls de Cuina, Chup Chup Chup, Roba Bruta fem cuinetes, La Cuina Violeta, L’hora del tàper, Cotó de Sucre, Catalunya Gastronòmica, Cuinetes i Ojipláticos.

El xef Jeroni Castells, que va utilitzar productes cooperatius per a l'elaboració de diferents plats, va cuinar Gominoles d’oli i de vinagre balsàmic, Arròs de galeres i carxofes i Macarrons de mel a la bolonyesa de fruits vermells, tot maridat amb “Vermut de Falset” i vi blanc “Babalà”.

Les cooperatives participants de la iniciativa van ser l’Arbequina, Agrolés, Arrossaires del Delta de l’Ebre, Conca de la Tordera, Cooperativa Agrària Santboiana, Apícola del Perelló, Coselva, Cooperativa Falset-Marçà i Celler Cooperatiu d’Espolla.

La iniciativa va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Bateria de millores a la Política Agrària Comuna

04/2024

Davant l’anunci del Ministeri d’Agricultura de modificar el Pla Estratègic de la PAC per a 2025, la Federació de Cooperatives Agràries de...

04.04.2024

La FCAC compareix al Parlament

04/2024

El Projecte de modificació de la Llei d’orientació agrària, estableix el règim sancionador per a una incorrecta gestió de les dejeccions...

04.04.2024

La pagesia al Parlament de Catalunya

04/2024

En el marc de la intervenció de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya en el Ple monogràfic de la pagesia al Parlament de Catalunya,...

04.04.2024

Gestió de la sequera

04/2024

Enfront de la sequera que està afectant al país, tant la ramaderia com l'agricultura es troben en una situació delicada que requereix una gestió...

04.04.2024

Pla pioner per prevenir el malbaratament de fruita

04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha presentat el Pla col·lectiu de prevenció de pèrdues i malbaratament en el sector de la...

04.04.2024

Formació sobre el mercat de cereals

04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha organitzat un curs sobre eines de gestió del risc i funcionament dels mercats de cereals i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya