El Grup Cooperatiu Cevipe ha renovat amb èxit els certificats ISO 22000 i 9001. Aquests certificats, necessaris per a l’activitat del Grup, acrediten la gestió i la professionalitat en tots els procediments que realitza complint els més exigents estàndards de qualitat.
La Norma ISO 22000 especifica els requisits que ha complir un sistema de gestió per assegurar la innocuïtat dels aliments al llarg de tota la cadena alimentària fins al punt de venda i de consum final.
Amb motiu de la publicació de la nova versió d'ISO 22000, les organitzacions certificades d'acord amb aquesta norma disposen d'un període de 3 anys per adaptar els seus certificats als requisits de la nova versió. Ara Cevipe Grup Cooperatiu ja ha renovat el certificat complint totes les exigències amb els objectius de:
La Norma ISO 9001 fa referència a la Gestió de processos per garantir la qualitat del servei. La implantació d’un Sistema de Gestió de la Qualitat a qualsevol organització ve motivada per una sèrie de factors tant externs com interns que influiran en major o menor grau a l’hora de definir i aplicar el tipus de Sistema de Gestió de la Qualitat més adient i que haurà de tenir una sèrie de requisits bàsics i una estructura definida i organitzada. Entre els sistemes de gestió per a l’assegurament de la qualitat, el sistema amb més acceptació i que han implantat més empreses a nivell mundial és aquell que es basa en la norma ISO 9001:2000.
Aquestes certificacions suposa el reconeixement a la labor que fa Cevipe Grup Cooperatiu i l’esforç per esdevenir una Cooperativa de segon grau Referent a Catalunya.
Font: Grup Cooperatiu Cevipe
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) lamenta profundament les víctimes mortals i els ferits en les tasques d’extinció dels...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, el...
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...
El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...
El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió, en el marc del Grup de Treball de Ramaderia, amb l'equip la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h