Alimentaria, una de les fires de l’alimentació més importants a nivell internacional, torna a Barcelona després d’una aturada forçosa a causa de la pandèmia. Ho farà del 4 al 7 d’abril al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.
Una vegada més, les cooperatives agràries estaran presents en aquest certamen per mostrar els seus productes als visitants. Entre les 14 cooperatives participants podem trobar productes com l’oli d’oliva verge extra, les hortalisses, la mel, la fruita seca, la mantega, els formatges, els iogurts, la llet o l’arròs.
Algunes d’aquestes cooperatives aprofitaran el marc d’Alimentaria per presentar les seves novetats. És el cas de La Fageda amb el llançament de tres nous iogurts, entre ells l’edició especial ‘Orígens’, unes noves postres i un nou gust de la seva línia de gelats. El nou iogurt ‘Orígens’ es presentarà amb un showcooking, dimarts 5 d’abril a les 10.45 h, dirigit per la xef i comunicadora Ada Perellada acompanyada de Neus Rabionet de La Fageda.
D’altra banda, la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques realitzarà una demostració i tast dels seus OOVE a càrrec del xef Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou, amb una estrella Michelin i recentment guardonat amb el Sol de Repsol. Serà dimecres dia 6 d’abril a les 13.45 h en el marc de l’Espai Catalunya.
Aquestes són les cooperatives i la seva ubicació a la fira:
ACTEL
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer A, Estand 509
AGRÍCOLA DEL CAMP SANTA BÀRBARA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 151-2
AGRÍCOLA DEL PRAT DE LLOBREGAT
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer B, Estand 502
ARBEQUINA ARBECA (COOPERATIVA ARBEQUINA)
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer A, Estand 511
ARTMURIA LUXURY HONEY (MEL MURIA)
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer F, Estand 300
OLIS DE CATALUNYA - GRUP UNIÓ
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer B, Estand 530
COSELVA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 151-4
COOPERATIVA AGRÍCOLA DE RIUDECANYES
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer E, Estand 200
COOPERATIVA AGRÍCOLA DE CAMBRILS
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer B, Estand 461
CADÍ
Pavelló 3, Nivell 0, Carrer D, Estand 975
LA FAGEDA
Pavelló 3, Nivell 0, Carrer B, Estand 975
LLET NOSTRA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 299-1
NOMEN (ARROSSAIRES DEL DELTA DE L’EBRE)
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer B, Estand 350
TERRALL (COOP. AGRÍCOLA SANT ISIDRE DE LES BORGES BLANQUES)
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 199-7
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h