Mel Muria va participar a la fira internacional de referència a la Península Ibèrica per a professionals del sector ecològic Organic Food Iberia, que s’ha celebrat a IFEMA Madrid.
L’empresa, dedicada al món de l’apicultura des de 1810, ha participat en aquesta edició del certamen, punt de trobada dels millors productes ecològics d’Espanya, Portugal i d’arreu del món, de la mà de l’organització Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
La tercera edició de la fira líder a Espanya del sector ecològic, ha comptat amb 600 firmes expositores i amb la visita de més de 7.000 professionals.
Novetats i premis
Mel Muria ha acudit a la present edició d’Organic Food Iberia amb una de les seves darreres novetats més ecològiques: la primera Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC.
Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada a nivell mundial. Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la mel de flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l’ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seva cadena de custòdia.
Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un packaging acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartró PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en caixes de cartró ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.
Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, és l’única marca de meles espanyola que va aconseguir 2 estrelles en 4 de les seves varietats (taronger, romaní, muntanya i cap d’ase) en la darrera edició dels Great Taste Awards, els premis londinencs considerats els Oscars de la Gastronomia a nivell mundial.
Les varietats de Muntanya, taronger i cap d’ase, també han estat premiades amb una medalla d’or i dues de plata, respectivament, en la 14ª edició dels premis italians Biolmiel.
La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, amb nombroses accions per mantenir la biodiversitat que van més enllà de tenir cura de les abelles. Per això, l’any passat l’empresa també va crear una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compòstable, única a nivell mundial.
L’equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus en el planeta.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h