Hort del Silenci és fruit de l'experiència i el compromís de la branca ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, ECO Artesa 2058, per oferir una alimentació sana, natural i sostenible. Són productes procedents de cultius amb certificació ecològica i de proximitat, elaborats artesanalment i amb garantia alimentària.
Aquesta línia de producció eco ha rebut el premi InnoFòrum 2022 al Producte més Sostenible, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona.
En concret, el producte distingit és la Tagliatella Florence Aurora de Tomàquet, All i Alfàbrega. És una pasta elaborada en base a un cereal antic, el blat florence aurora, que forma part del projecte de recuperació de varietats antigues autòctones tradicionals de la zona de Lleida, més resilients i menys demandants d’aigua, mòltes en molí de pedra i elaborades artesanalment. Té els certificats oficials d’ecològic i vegà i el seu envàs és biocompostable.
D’altra banda, uns altres tres productes han estat guardonats als Premis "Sabor del Año - Restauración", un reconeixement de qualitat atorgat per xefs professionals. Es tracta de Rigatone de llentia pardina en la categoria 100% eco, Easy Mix Eco farina sense gluten i l’Ou vegetal eco, aquest últim en la categoria vegana.
L’Agrícola de Llorenç del Penedès celebrarà la Festa de la Verema 2023 el proper dissabte 30 de setembre a partir de les 18h, i s’allargarà...
Els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional, afiançant els èxits obtinguts...
Cellers Domenys ha presentat avui al seu celler modernista de Rocafort de Queralt la nova Fundació Domenys. La Fundació iniciarà els propers mesos...
Santa Coloma de Queralt ha celebrat la Sega del Blat de Mestral 2023, una jornada que organitza la cooperativa Coperal i que ha servit per fer palesa...
Les cooperatives Falset Marçà, Agrícola de Cabacés i Vinícola del Priorat presenten, avui, un ambiciós projecte de cooperació comarcal....
El soci i president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, ha estat elegit com a president de la Denominació d'Origen Terra Alta per als propers...
El grup Castell d’Or, una referència destacada en l’elaboració de caves d’alta qualitat, ha obtingut un reconeixement significatiu...
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h