Hort del Silenci és fruit de l'experiència i el compromís de la branca ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, ECO Artesa 2058, per oferir una alimentació sana, natural i sostenible. Són productes procedents de cultius amb certificació ecològica i de proximitat, elaborats artesanalment i amb garantia alimentària.
Aquesta línia de producció eco ha rebut el premi InnoFòrum 2022 al Producte més Sostenible, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona.
En concret, el producte distingit és la Tagliatella Florence Aurora de Tomàquet, All i Alfàbrega. És una pasta elaborada en base a un cereal antic, el blat florence aurora, que forma part del projecte de recuperació de varietats antigues autòctones tradicionals de la zona de Lleida, més resilients i menys demandants d’aigua, mòltes en molí de pedra i elaborades artesanalment. Té els certificats oficials d’ecològic i vegà i el seu envàs és biocompostable.
D’altra banda, uns altres tres productes han estat guardonats als Premis "Sabor del Año - Restauración", un reconeixement de qualitat atorgat per xefs professionals. Es tracta de Rigatone de llentia pardina en la categoria 100% eco, Easy Mix Eco farina sense gluten i l’Ou vegetal eco, aquest últim en la categoria vegana.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h