Hort del Silenci és fruit de l'experiència i el compromís de la branca ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, ECO Artesa 2058, per oferir una alimentació sana, natural i sostenible. Són productes procedents de cultius amb certificació ecològica i de proximitat, elaborats artesanalment i amb garantia alimentària.
Aquesta línia de producció eco ha rebut el premi InnoFòrum 2022 al Producte més Sostenible, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona.
En concret, el producte distingit és la Tagliatella Florence Aurora de Tomàquet, All i Alfàbrega. És una pasta elaborada en base a un cereal antic, el blat florence aurora, que forma part del projecte de recuperació de varietats antigues autòctones tradicionals de la zona de Lleida, més resilients i menys demandants d’aigua, mòltes en molí de pedra i elaborades artesanalment. Té els certificats oficials d’ecològic i vegà i el seu envàs és biocompostable.
D’altra banda, uns altres tres productes han estat guardonats als Premis "Sabor del Año - Restauración", un reconeixement de qualitat atorgat per xefs professionals. Es tracta de Rigatone de llentia pardina en la categoria 100% eco, Easy Mix Eco farina sense gluten i l’Ou vegetal eco, aquest últim en la categoria vegana.
El celler Castell d’Or arriba a la Barcelona Wine Week amb propostes innovadores que reflecteixen la seva essència i valors. En aquesta...
El saló Barcelona Wine Week s’ha convertit en una cita ineludible per als cellers de tot l’Estat. Així ho demostren les dades d’enguany, que...
El celler Empordàlia consolida la seva posició com a referent en la protecció i preservació del medi ambient; així com pel que fa al...
El Celler Modernista de Rocafort de Queralt ha acollit aquest migdia la presentació d’Amics Martinell, la iniciativa de Fundació Domenys per...
La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de...
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h