Carregant web FCAC

Hort del Silenci, l'Artesa de Segre ecològic

05/12/2022

Hort del Silenci és fruit de l'experiència i el compromís de la branca ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, ECO Artesa 2058, per oferir una alimentació sana, natural i sostenible. Són productes procedents de cultius amb certificació ecològica i de proximitat, elaborats artesanalment i amb garantia alimentària.

Aquesta línia de producció eco ha rebut el premi InnoFòrum 2022 al Producte més Sostenible, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona.

En concret, el producte distingit és la Tagliatella Florence Aurora de Tomàquet, All i Alfàbrega. És una pasta elaborada en base a un cereal antic, el blat florence aurora, que forma part del projecte de recuperació de varietats antigues autòctones tradicionals de la zona de Lleida, més resilients i menys demandants d’aigua, mòltes en molí de pedra i elaborades artesanalment. Té els certificats oficials d’ecològic i vegà i el seu envàs és biocompostable.

D’altra banda, uns altres tres productes han estat guardonats als Premis "Sabor del Año - Restauración", un reconeixement de qualitat atorgat per xefs professionals. Es tracta de Rigatone de llentia pardina en la categoria 100% eco, Easy Mix Eco farina sense gluten i l’Ou vegetal eco, aquest últim en la categoria vegana.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
17.12.2024

‘Baronia de Cabacés’ entre els 10 millors olis d'oliva de Catalunya

17/12/2024

L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...

03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

18.11.2024

Castell d'Or rellança la imatge de la seva marca Cossetània

18/11/2024

Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...

13.11.2024

IMPULS.COOP

11/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han treballat coordinadament,...

13.11.2024

"La burocràcia és un escull per als professionals del sector"

11/2024

Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, és reconegut en l’àmbit polític català...

13.11.2024

Reunió bilateral amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

11/2024

La preocupació front la sequera i altres inclemències meteorològiques així com la transformació cap a una major competitivitat, són aspectes...

13.11.2024

La fruita seca, en perill

11/2024

La situació de sequera que s’arrossega a Catalunya i els efectes del canvi climàtic estan tenint un impacte greu en el sector de la fruita seca...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya