La Consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona (Alt Camp) acompanyada del president de Castell d’Or, Adrià Rabadà i el CEO del grup, Jordi Amell. En aquesta visita, també han estat presents el director general de Fons Europeus i Ajuts d’Estat, Aleix Cubells, la consellera delegada de l’Institut Català de Finances (ICF), Vanessa Servera, la directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Tarragona, Montse Llambrich i la directora dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, Glòria Tibau.
La consellera ha realitzat un recorregut per les instal·lacions i ha pogut veure de primera mà el procés d’elaboració dels productes del grup però també conèixer els objectius, valors i la filosofia de Castell d’Or. La consellera ha pogut veure en funcionament la nova línia de producció que es va inaugurar recentment i ha permès redimensionar la capacitat del grup. Recordem que aquest equipament inclou una línia d’envasat completa d’alt rendiment, qualitat i confiabilitat. Actualment, Castell d’Or té una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840m2.
La consellera ha destacat que “la història de Castell d’Or representa els valors del cooperativisme, que des de sempre ha permès al sector agrari unir esforços per modernitzar-lo i enfortir-lo”. Així mateix, la titular d’Economia i Hisenda ha valorat “l’ambició i la voluntat de creixement i innovació del grup a través de contínues inversions que han comptat amb el suport de l’ICF”. Per Mas Guix, “l’ICF demostra en operacions com la de Castell d’Or que és el punt de referència per a tots aquells projectes empresarials amb voluntat d’expansió”.
Per la seva part, el president del Grup Adrià Rabadà ha volgut remarcar “la necessitat imprescindible de col·laboració estreta i fructífera entre l’Administració i les empreses, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament socioeconòmic i, especialment, enfortir el sector agrícola, que juga un paper clau en la nostra societat". A més, Rabadà ha subratllat la importància de “donar suport i valorar el model cooperatiu, que fomenta la participació activa dels agricultors i promou la solidaritat i l'èxit col·lectiu. Amb un treball conjunt, es poden assolir resultats més sòlids i duradors per al creixement i el benestar de la societat en general”.
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...
El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...
El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió, en el marc del Grup de Treball de Ramaderia, amb l'equip la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) manifesta l’oposició frontal a qualsevol proposta que impliqui la destrucció de sòl...
A la sala del centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha celebrat la jornada anual...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h