La Consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona (Alt Camp) acompanyada del president de Castell d’Or, Adrià Rabadà i el CEO del grup, Jordi Amell. En aquesta visita, també han estat presents el director general de Fons Europeus i Ajuts d’Estat, Aleix Cubells, la consellera delegada de l’Institut Català de Finances (ICF), Vanessa Servera, la directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Tarragona, Montse Llambrich i la directora dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, Glòria Tibau.
La consellera ha realitzat un recorregut per les instal·lacions i ha pogut veure de primera mà el procés d’elaboració dels productes del grup però també conèixer els objectius, valors i la filosofia de Castell d’Or. La consellera ha pogut veure en funcionament la nova línia de producció que es va inaugurar recentment i ha permès redimensionar la capacitat del grup. Recordem que aquest equipament inclou una línia d’envasat completa d’alt rendiment, qualitat i confiabilitat. Actualment, Castell d’Or té una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840m2.
La consellera ha destacat que “la història de Castell d’Or representa els valors del cooperativisme, que des de sempre ha permès al sector agrari unir esforços per modernitzar-lo i enfortir-lo”. Així mateix, la titular d’Economia i Hisenda ha valorat “l’ambició i la voluntat de creixement i innovació del grup a través de contínues inversions que han comptat amb el suport de l’ICF”. Per Mas Guix, “l’ICF demostra en operacions com la de Castell d’Or que és el punt de referència per a tots aquells projectes empresarials amb voluntat d’expansió”.
Per la seva part, el president del Grup Adrià Rabadà ha volgut remarcar “la necessitat imprescindible de col·laboració estreta i fructífera entre l’Administració i les empreses, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament socioeconòmic i, especialment, enfortir el sector agrícola, que juga un paper clau en la nostra societat". A més, Rabadà ha subratllat la importància de “donar suport i valorar el model cooperatiu, que fomenta la participació activa dels agricultors i promou la solidaritat i l'èxit col·lectiu. Amb un treball conjunt, es poden assolir resultats més sòlids i duradors per al creixement i el benestar de la societat en general”.
Aquest dissabte, el Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Òscar Ordeig i Molist, ha visitat les instal·lacions de la Cooperativa de...
Arrossaires del Delta de l'Ebre, la cooperativa líder en la producció d'arròs al Delta de l'Ebre, anuncia un canvi significatiu en la seva...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) emplaça al nou executiu a donar compliment de la Resolució 949/XIV del Parlament de...
Per tercer any consecutiu, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha presentat, en la 12a Taula del...
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha presentat, A Sant Martí Sarroca, l’estudi que apunta la importància...
La Cooperativa Agrícola del Prat lamenta la notícia de l’ampliació Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) del Delta del Llobregat i...
A l’inici de la campanya d’impost de societats, el servei econòmic i fiscal de la Federació de Cooperatives Agràries (FCAC) va detectar que...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha participat avui a la reunió convocada pel Departament d’Acció Climàtica,...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h