Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de 2.000 persones. Un total de 23 petits productors i cooperatives agroalimentàries de les comarques del Camp de Tarragona i d’altres comarques de Catalunya, van donar a conèixer els seus productes en aquesta fira, amb l’objectiu de fomentar la visibilitat i afavorir el consum dels productes de proximitat.
La Fira va ser inaugurada per la Primera Tinència d’Alcaldia i Regidor de Comerç, Promoció Econòmica, Turisme i Oficina d’Atenció Amable a les Persones, Tomás Serra. Va assistir, també, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, Montse Castellarnau; el cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial a Tarragona dels Serveis Territorials del DARPA, Jaume Boada; el membre del Consell Rector i responsable del vi i cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Joan Josep Raventós; i el membre de la Junta Directiva i president de la DOP Pera de Lleida, Gerard Pujol.
Aquesta vuitena edició de la Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona ha estat la primera de les que tindran lloc enguany. Al mes de setembre i d’octubre està previst la celebració de dues Fires més a Barcelona i a Caldes de Montbui.
Oportunitat per conèixer marques de referència
Caprabo va presentar a Altafulla una àmplia varietat de productes de proximitat de les comarques del Camp de Tarragona. Entre la llista dels 23 participants en aquesta edició, es troben algunes de les principals referències de les cooperatives agràries catalanes, com Olis de Catalunya i Cellers Unió d'Unió Origen, Cooperativa de Cambrils, Apícola del Perelló, Agrícola Sant Josep, Cellers Domenys, Cooperativa Falset Marçà i Llet Nostra.
Fires al territori: 51 convocatòries, més de 50.000 visitants
El 2025, Caprabo segueix intensificant les iniciatives que permeten augmentar la visibilitat dels productes de proximitat a les botigues de la companyia a tot el territori. Aquest treball de vinculació de Caprabo amb la producció de proximitat s’articula a través del Programa de Proximitat per Comarques. El Programa inclou, d’entre altres iniciatives, l’organització de les Fires Caprabo de Productes de Proximitat. Caprabo ja ha organitzat 51 convocatòries des que es va posar en marxa la iniciativa l’any 2014. En el seu conjunt, a les Fires s’han exposat més de 3.500 productes de gairebé mig miler de productors. Més de 50.000 persones han passat per aquestes edicions, celebrades a 30 comarques catalanes.
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h