Carregant web FCAC

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de 2.000 persones. Un total de 23 petits productors i cooperatives agroalimentàries de les comarques del Camp de Tarragona i d’altres comarques de Catalunya, van donar a conèixer els seus productes en aquesta fira, amb l’objectiu de fomentar la visibilitat i afavorir el consum dels productes de proximitat.

La Fira va ser inaugurada per la Primera Tinència d’Alcaldia i Regidor de Comerç, Promoció Econòmica, Turisme i Oficina d’Atenció Amable a les Persones, Tomás Serra. Va assistir, també, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, Montse Castellarnau; el cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial a Tarragona dels Serveis Territorials del DARPA, Jaume Boada; el membre del Consell Rector i responsable del vi i cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Joan Josep Raventós; i el membre de la Junta Directiva i president de la DOP Pera de Lleida, Gerard Pujol.

Aquesta vuitena edició de la Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona ha estat la primera de les que tindran lloc enguany. Al mes de setembre i d’octubre està previst la celebració de dues Fires més a Barcelona i a Caldes de Montbui.

Oportunitat per conèixer marques de referència

Caprabo va presentar a Altafulla una àmplia varietat de productes de proximitat de les comarques del Camp de Tarragona. Entre la llista dels 23 participants en aquesta edició, es troben algunes de les principals referències de les cooperatives agràries catalanes, com Olis de Catalunya i Cellers Unió d'Unió Origen, Cooperativa de Cambrils, Apícola del Perelló, Agrícola Sant JosepCellers Domenys, Cooperativa Falset Marçà i Llet Nostra.

Fires al territori: 51 convocatòries, més de 50.000 visitants

El 2025, Caprabo segueix intensificant les iniciatives que permeten augmentar la visibilitat dels productes de proximitat a les botigues de la companyia a tot el territori. Aquest treball de vinculació de Caprabo amb la producció de proximitat s’articula a través del Programa de Proximitat per Comarques. El Programa inclou, d’entre altres iniciatives, l’organització de les Fires Caprabo de Productes de Proximitat. Caprabo ja ha organitzat 51 convocatòries des que es va posar en marxa la iniciativa l’any 2014. En el seu conjunt, a les Fires s’han exposat més de 3.500 productes de gairebé mig miler de productors. Més de 50.000 persones han passat per aquestes edicions, celebrades a 30 comarques catalanes.

Altres notícies
30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

29.07.2025

Les cooperatives ramaderes de muntanya es reuneixen per abordar la problemàtica de la fauna cinegètica

29/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha celebrat la primera trobada de cooperatives ramaderes de muntanya a la seu de la...

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

El nou Marc Financer Pluriennal de la UE podria comportar una pèrdua de 60 M€ anuals de la PAC a Catalunya

17/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya rebutja la proposta presentada per la Comissió Europea sobre el nou Marc Financer Pluriennal...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

14.07.2025

La FCAC alerta que es multiplicaria per 6 la importació de mel d'Ucraïna sense aranzels

14/07/2025

El sector apícola de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), junt amb Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya, mostren el...

10.07.2025

La FCAC reclama mesures de prevenció per protegir el mosaic agroforestal al territori

10/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) lamenta profundament les víctimes mortals i els ferits en les tasques d’extinció dels...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya