- Identificació d’aspectes bàsics sobre neteja i desinfecció d’instal·lacions i equipaments industrials.
- Neteja i desinfecció de superfícies, depòsits i recipients per via humida.
- Neteja de superfícies,depòsits i recipients per via humida.
- Neteja de tanques i espais confinats per via humida.
- Neteja en tanques i espais confinats per via seca.
- Aplicació de les mesures preventives en neteja i desinfecció d’instal·lacions i equipaments industrials.
- Responsables de neteja i desinfecció, tècnics i manipuladors d'aliments de qualsevol sector de la indústria alimentària.
- Conèixer els diferents camps de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials, dins de l’àrea professional de la gestió ambiental.
- Tenir els coneixements necessaris per a la neteja en instal·lacions i equipaments industrials.
És necessari disposar d’un PC capaç de navegar per Internet. Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.