Carregant web FCAC

Equip humà

Antoni Llaràs
Conreus Herbacis i Farratges

Representant en nom de la Cooperativa Foment Agrícola les Planes de Torregrossa


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits de conreus herbacis i farratges.

Representant de la FCAC a la Junta d’Arbitratge i Mediació dels contractes de conreu i dels contractes d’integració de Catalunya, així com a la Taula Sectorial Agrària dels Cereals-Herbacis del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial de Farratges dessecats i del Consell Sectorial dels Conreus Herbacis (cereals i oleaginoses) de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

Alfarràs, 1969

Expert en indústria alimentària i distribució multicanal, Antoni Llaràs és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb formació executiva a ESADE sobre inversions i finançament, direcció estratègica de màrqueting i gestió de recursos humans.

Màster en Direcció d’Empreses Cooperatives a la Universitat de Lleida i grau en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya.

Actualment director general de la Cooperativa Foment Agrícola Les Planes a Torregrossa, en els darrers anys ha liderat els projectes empresarials de cooperatives com ActelGrup i Transalfals. En l’àmbit de societats mercantils, ha estat al capdavant del Grup Alimentari Argal i l’empresa de transports Trota.

Amb un ampli bagatge a l’hora d’implementar estratègies globals, aposta per una organització eficient, la motivació dels equips i els processos de cooperació entre empreses.

A més de col·laborar informalment en l’assessorament a projectes de cooperatives agràries, també s’implica en la vida social i esportiva de la comarca, estant vinculat durant molts anys a la formació en categoria infantil i juvenil d’escoles de futbol.

“Cal recuperar l’orgull de ser pagès per afavorir el relleu generacional. En l’àmbit de cereals, hem d’aconseguir ser més útils en un mercat que prioritza la importació de matèria primera”.

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Fruita i Horta
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Pinsos
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya