Representant en nom de la Cooperativa Agrícola de la Palma d'Ebre
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en els àmbits d’oli d’oliva, medi ambient i temes laborals. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.
Representant de la FCAC a la Comissió de Gastronomia i Territori del Consell Català de l'Alimentació, al Patronat Centre Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari, al Consell Català de la Producció Integrada i a la Taula Sectorial Agrària de l’Oli d’Oliva del Departament d’Acció Climàtica.
També és membre de la Comissió d’Avaluació i Seguiment per a l’aplicació de la Llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats, i de la Comissió de Seguiment Sectorial de Cooperatives amb Secció de Crèdit coordinada pel Departament d’Economia i Finances de la Generalitat.
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Oli d'Oliva de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i de l’Organització Interprofessional de l’Oli d’Oliva.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
La Palma d’Ebre, 1969
Llicenciat en Filologia Anglogermànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Antoni Galceran té una explotació d’olivera i conrea diverses hectàrees d’ametller.
És secretari de la Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre. Els seus avis en van ser fundadors l’any 1919 i, tant el seu pare com el seu germà i ell mateix, l'han presidit en algun període.
És defensor tenaç de les bondats de l’oli d’oliva, és president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
“Volem garantir un futur optimista a un producte saludable, que només representa un 2% del consum de greixos mundial i del qual Espanya n'és el principal productor.”
Representant en nom de la Cooperativa Agrícola de la Palma d'Ebre
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en els àmbits d’oli d’oliva, medi ambient i temes laborals. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.
Representant de la FCAC a la Comissió de Gastronomia i Territori del Consell Català de l'Alimentació, al Patronat Centre Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari, al Consell Català de la Producció Integrada i a la Taula Sectorial Agrària de l’Oli d’Oliva del Departament d’Acció Climàtica.
També és membre de la Comissió d’Avaluació i Seguiment per a l’aplicació de la Llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats, i de la Comissió de Seguiment Sectorial de Cooperatives amb Secció de Crèdit coordinada pel Departament d’Economia i Finances de la Generalitat.
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Oli d'Oliva de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i de l’Organització Interprofessional de l’Oli d’Oliva.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
La Palma d’Ebre, 1969
Llicenciat en Filologia Anglogermànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Antoni Galceran té una explotació d’olivera i conrea diverses hectàrees d’ametller.
És secretari de la Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre. Els seus avis en van ser fundadors l’any 1919 i, tant el seu pare com el seu germà i ell mateix, l'han presidit en algun període.
És defensor tenaç de les bondats de l’oli d’oliva, és president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
“Volem garantir un futur optimista a un producte saludable, que només representa un 2% del consum de greixos mundial i del qual Espanya n'és el principal productor.”
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h