Representant en nom de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit La Palma
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en els àmbits d’oli d’oliva, medi ambient i temes laborals. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.
Representant de la FCAC al Consell Català de la Producció Integrada; la Comissió Catalana de la Marca Q de Qualitat; la Taula Sectorial Agrària de l’Oli d’Oliva del Departament d’Agricultura, i la Comissió d’Avaluació i Seguiment per a l’aplicació de la Llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats.
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Oli de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i de l’Organització Interprofessional de l’Oli d’Oliva.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
La Palma d’Ebre, 1969
Llicenciat en Filologia Anglogermànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Antoni Galceran té una explotació d’olivera i conrea diverses hectàrees d’ametller.
És soci i membre del consell rector de la cooperativa de la Palma d’Ebre. Els seus avis en van ser fundadors l’any 1919 i, tant el seu pare com el seu germà i ell mateix, la van presidir en algun període.
És defensor tenaç de les bondats de l’oli d’oliva, és president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
“Treballem per aconseguir unes perspectives de futur optimistes per a un producte saludable, que només representa un 2% del consum mundial de greixos i del qual Espanya és el principal productor mundial.”
Representant en nom de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit La Palma
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en els àmbits d’oli d’oliva, medi ambient i temes laborals. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.
Representant de la FCAC al Consell Català de la Producció Integrada; la Comissió Catalana de la Marca Q de Qualitat; la Taula Sectorial Agrària de l’Oli d’Oliva del Departament d’Agricultura, i la Comissió d’Avaluació i Seguiment per a l’aplicació de la Llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats.
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Oli de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i de l’Organització Interprofessional de l’Oli d’Oliva.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
La Palma d’Ebre, 1969
Llicenciat en Filologia Anglogermànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Antoni Galceran té una explotació d’olivera i conrea diverses hectàrees d’ametller.
És soci i membre del consell rector de la cooperativa de la Palma d’Ebre. Els seus avis en van ser fundadors l’any 1919 i, tant el seu pare com el seu germà i ell mateix, la van presidir en algun període.
És defensor tenaç de les bondats de l’oli d’oliva, és president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
“Treballem per aconseguir unes perspectives de futur optimistes per a un producte saludable, que només representa un 2% del consum mundial de greixos i del qual Espanya és el principal productor mundial.”
Som un model empresarial, social i d'equilibri territorial
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop