L’oli d’oliva verge extra “Iberolei”, de la Cooperativa Agrícola del Camp Santa Bàrbara, ha obtingut el premi al millor oli en el 34è Concurs de Tast d’Olis de les Terres de l’Ebre.
Com a guanyador d’aquesta edició, “Iberolei” es presentarà als prestigiosos certàmens Oliva Japan International i Concurs International Les Olivalies, que se celebren al Japó i a França respectivament. A més, s’embotellarà amb un identificador que l’acreditarà com a millor oli de les Terres de l’Ebre.
Elaborat amb les varietats morruda, sevillenca i farga -característiques del territori- va competir amb desenes de mostres que s’havien presentat al concurs.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h