L’oli d’oliva verge extra “Iberolei”, de la Cooperativa Agrícola del Camp Santa Bàrbara, ha obtingut el premi al millor oli en el 34è Concurs de Tast d’Olis de les Terres de l’Ebre.
Com a guanyador d’aquesta edició, “Iberolei” es presentarà als prestigiosos certàmens Oliva Japan International i Concurs International Les Olivalies, que se celebren al Japó i a França respectivament. A més, s’embotellarà amb un identificador que l’acreditarà com a millor oli de les Terres de l’Ebre.
Elaborat amb les varietats morruda, sevillenca i farga -característiques del territori- va competir amb desenes de mostres que s’havien presentat al concurs.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Davant l’anunci del Ministeri d’Agricultura de modificar el Pla Estratègic de la PAC per a 2025, la Federació de Cooperatives Agràries de...
El Projecte de modificació de la Llei d’orientació agrària, estableix el règim sancionador per a una incorrecta gestió de les dejeccions...
En el marc de la intervenció de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya en el Ple monogràfic de la pagesia al Parlament de Catalunya,...
Enfront de la sequera que està afectant al país, tant la ramaderia com l'agricultura es troben en una situació delicada que requereix una gestió...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha presentat el Pla col·lectiu de prevenció de pèrdues i malbaratament en el sector de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha organitzat un curs sobre eines de gestió del risc i funcionament dels mercats de cereals i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h