Mig miler de persones van voler ser presents en el gran “Acte Institucional del Centenari” de Cellers Domenys, al Centre de Convencions de Port Aventura.
Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, va remarcar que “aquesta commemoració ens permet a tots –els de Sant Jaume, els de Pira, els de Rodonyà, els de La Bisbal, els de Banyeres, els de Rocafort i els de Blancafort- gaudir junts i posar en valor el sentit del que ens uneix: un gran projecte comú i cooperatiu per continuar fent allò que ens agrada”.
Xavier Grasset va ser l’encarregat de conduir una vetllada plena de sorpreses que, entre d’altres, va incloure la xerrada “Entre l’ànima vitivinícola i l’esperit cooperatiu” a càrrec de Sara Pérez, vitivinicultora del Priorat i enòloga, i Ramon Bastida, professor de la UPF Barcelona School of Management i doctor en Administració d’Empreses.
També es va fer un reconeixement al soci de més edat i als socis més joves de cadascun dels pobles que conformen la cooperativa.
Cellers Domenys és una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, fruit de la unió de set cooperatives catalanes. Entre els seus projectes més imminents, s’inclou la rehabilitació del Celler Modernista de Rocafort de Queralt.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h